Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe 1.8 16v / 2.0 16v v.s. VW Passat G60 Syncro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Persie написа:
    Моя Фиат Cupe е 2000к.150к един фр. Има Фиат Cupe 2500к.220к. Дурбо
    Толкова е убедителен,че почти успя дя ме заблуди! А колкото до спора,мисля че трябва да обърнем внимание на този пасат!
    Vzemi si FIAT za da NE TE E qd!)))
    Fiat Coupe 2.0 16v 144hp.

Коментар

MICHELINCupeto mi e 2.0 16v 135k. na moq fr e bila Cupe 2.0 20v -Turbo 220 konq poneje as ne razbiram ot koli gre6kata e moq imam kola edin mesec i nz ni6tosega se u4a No toq posat 6te go izqm s parcali te po ne tak asi mislq
      _Fiat_CUPE_gr_

Коментар

адски мн зависи в кви састояния са автомобилите .....аз сам с 1.8 и сам за фиата !
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0Твоита кола какжа е????
          _Fiat_CUPE_gr_

Коментар

колеги, защо сравнявате турбо пълнен двг с атмосферка не разбирамзависимостта Мв=f(n) при турбо ДВГтата няма нищо общо с тази на атмосферния а мощността е просто произведение от момента и оборотите и има някав си пик там някаде
            coupe 1,8 16V

Коментар

Coupe - то 2.0 16V го смазва - проверено и доказано в близкото минало неколкократно

Коментар

Както каза колегата ivanko_rs първо се пуснете пък тогава пишете кои кого и да разсъждаваме "Защо" .
                fiat coupe 2.0 16V

Коментар

аз имам coupe 2.0 16v-много добра кола,за 1.8 обикновен мотор няма шанс срещу пасата
                  Fiat Coupe 2.0 16V ....

Коментар

x

пасата е 1.8 160 коня,150 няма, по мощния е вече Вр6 2,8 и 2,9 с над 170-180, коня не помня точно

Коментар

Persie написа:
                      MICHELINCupeto mi e 2.0 16v 135k. na moq fr e bila Cupe 2.0 20v -Turbo 220 konq poneje as ne razbiram ot koli gre6kata e moq imam kola edin mesec i nz ni6tosega se u4a No toq posat 6te go izqm s parcali te po ne tak asi mislq
                      Лелелеее колко грамотно!!! Добре, че въведоха матурите....
                      MB 280 S W108 67' - pickUp
                      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

KbH40 написа:
                        Пасата е 1.8 8в Г60 синхроа въпроса ми е дали купето с по-малкото си килограми и по-добрата аеродинамика, може да победи по-тежък но доста по-мощен от него автомобил...
                        мисля че не може и дума да става да сравняваш атмосферка с турбо мотор (мисля че тва г60то беше 1.8 160 кс с турбо)
                        coupe 1,8 16V

Коментар

пасата е с G-LADER или по известно- с компресоробикновенно е SINCHRO което е нещо като 4x4 aма не съвсеми не е от най бързите коли но от 0-100 ги прави за 9,2 секунди, все пак е голяма кола,не е спортна въшка

Коментар

Working...
                          X