Фиатката ми е 90 кончета рендака е и тои 90 кончета барабар с чипа и е моно инжекция интересно ми е кой кого ще мине но и аз ще разбера в четвъртък, ако намерим някои да фотографира с друга кола старта ще го правим с 50 км/ч на отсечка дълга 10 км. в ранните часове за да няма много трафик
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat 1.6 16v vs. Renault 19 1.7 8v с чип
Collapse
X
-
това е така защото рендака въртял много гуми... и не му се давали пари зареди хората който ядели жаби и после правили коли а аз му казаш че хората измислили с...а са направили добре ама нещо са се издънели с направата на имблемата на една от марките и така вечния спорSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Ами има за смяна само лагер на главина от дясно предно и малко ми надува главата ама иначе е пушка сервизна книжка масло 5в40 я карам не го бута няма ограничител на оборотомера само дето малко брамчи зареди спукани изпускателни колектори незнам с какво не пробвах да ги лепя и без ефект а никаде в Стара Загора и окраг немога да намеря постояно ми се налага да ходя по моргите понеже е свързано с работата ми и ако видя ще си взема веднага стига да са здрави деSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Re: Fiat 1.6 16v vs. Renault 19 1.7 8v с чип
Dikata_BG написа:Фиатката ми е 90 кончета рендака е и тои 90 кончета барабар с чипа и е моно инжекция интересно ми е кой кого ще мине но и аз ще разбера в четвъртък, ако намерим някои да фотографира с друга кола старта ще го правим с 50 км/ч на отсечка дълга 10 км. в ранните часове за да няма много трафикAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Няма да е в града а по пътя за радневокогато излезем от завоя на моста се изравняваме при първи удобен момент по телефона се разбираме и броим до 3 и аз на втора мисля да я изтрмозя понеже ще е в по високите обороти само се чудя от де да и нахакам гас че да съм по бърс :DSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Dikata_BG написа:Няма да е в града а по пътя за радневокогато излезем от завоя на моста се изравняваме при първи удобен момент по телефона се разбираме и броим до 3 и аз на втора мисля да я изтрмозя понеже ще е в по високите обороти само се чудя от де да и нахакам гас че да съм по бърс :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
На бензин немога смених си маркуча на бенз помпа хвърлих оригинални щото беше станал пласмасов и сложих семперит който уш трябва да издържа на масло и бензин ама се разпадна и пак и на гаста имам ламбда контрол ТАП и емулатор и незнам защо ама на бензин от както му сложиха газовото на фифо и ми се струва че му тежи и на гас върви поиче ама се си мисля че си втълпявамSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Това че ще правиш гонката на газ няма да може да се види и реалното предимство на една от колите. В друга тема имаше колега който беше правил гонката на газ и беше паднал. После върви и разправяй че си бил на газ като паднешФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Dikata_BG написа:се си мисля че и на гас ще му стопя токаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
и бахти и маркуча няма го и по моргите така де има го ама и там е така твърд взех 1 който беше наи мекиа но скобата не може да го стегне и изпуска бенза от там и съм се видял в чудо с тоя марХучSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар