Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа Уикенд 1.6 16V срещу БМВ 318i

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: dsf

[quote=
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

[quote
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

[/quote]За 318ис нищо не казвам те вървят :D но някой с Браво и същия двигател може да я опъне[/quote]имаш предид браво със 1.6 двигател ли?аз с моито сам се пускал с 318ис и само 1-ва и 2-ра му зех което даже е силно казано защото ми беше до предната гума Иначе мн ама мн браво за наказанието на тая 318-ка напални ми душичката
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

[quote

Коментар

kantarev написа:
            Аз пък много се съмнявам Марея 1.6 да бие такова БМВ 1.8 ,ама както и да е.Аз съм се дърпал с тракова БМВ и вървя с една кола пред него,а пък Мареята я пазчеквам.От това си правя изводите че нещо гнило има тука
            Азм също присъствах на самото място и наистина Фиата дръпна, може би и БМВ-то да е било някога БМВ, а може и от шофьора да е А на този клип може да се види как въпросната Мареа наказва и една Хонда Сивик, също можете да видите шофьора на Мареата как дава стартове http://vbox7.com/play:c0bea3a9
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
            Porsche 944 S2
            http://www.valmcrae.snimka.bg/
            http://vbox7.com/user:val_mcrae
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

[/quote]Твоето Браво 1.8 16В трябва да го дръпне това 318ис с една кола поне до 100км./ч. http://www.carexpert.ru/compare.php?...omSearch&modid[]=fiata-1995h18&modid[]=bmw3-1991s19 Две десети разлика при 100км./ч. са около 5-6 метра [/quote]ми толкова колега до 110км/ч бях пред него и на 3та си ме зе по голямата мошност си се показа. има и нещо друго,тва са коли на 12-13-14 години на по 200 000км колко коне са живи само те си знаят :D идната седмица ще замервам с 320и което МНОГО варвяло :D ако има кои да снима ще кача клипа/ клипове още едно браво за драпката със цивика :D :D
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

хаха браво,сериозни сте карловци
                Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Re: Фиат Мареа Уикенд 1.6 16в срещу БМВ 318и

Atanas71 написа:
                  Решаваш правите гонката прилагаш клип и това е :D
                  А жената знаеше ли Кой знае как се е почувствал бмв ентусиаста , след като го е минало комби със стикер "бебе в колата"
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

[quote

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      Atanas71 написа:
                      Решаваш правите гонката прилагаш клип и това е :D
                      А жената знаеше ли Кой знае как се е почувствал бмв ентусиаста , след като го е минало комби със стикер "бебе в колата"
                      Сигурно вече оглежда 320...

Коментар

[quote="

Коментар

kantarev написа:
                          Аз пък много се съмнявам Марея 1.6 да бие такова БМВ 1.8 ,ама както и да е.Аз съм се дърпал с тракова БМВ и вървя с една кола пред него,а пък Мареята я пазчеквам.От това си правя изводите че нещо гнило има тука
                          колега нещо се обърка,1 година карах мареа 1.6 след това си взех браво 1.6 разлика няма а ако има е минимална.на 400 м разлика половин кола .
                          fiat bravo 1.6 16v gt
                          fiat marea 1.9 8v jtd
                          fiat punto 1.7 td
                          fiat marea 1.6 16v

Коментар

Atanas71 написа:
                            След оперативната намеса {софтуерна интервенция} смятам да се пусна с едно 318ис но няма да е тази седмица. Трябва ми само 1 секунда ОЩЕ от 0 до 100 не искам много. Едно се знае и да бия което най ми се иска и да падна пак ще има клип Поне ще направя проверка и ще знам колко още и трябва на Мареа-та за да бие страшното 318ис. Това е проекта ми и съм сигурен че ще станат нещата в положителен аспект за Фиат-а :D
                            И какво си мислиш че с тоя чип(софтуерната ти интервенция) който си сложил си станал много бърз Вярвай ми IS-а ще те накаже много лошо

Коментар

Айдеее сега .... първи пост и със лошото :D

Коментар

Вако-лудия написа:
                                Atanas71 написа:
                                След оперативната намеса {софтуерна интервенция} смятам да се пусна с едно 318ис но няма да е тази седмица. Трябва ми само 1 секунда ОЩЕ от 0 до 100 не искам много. Едно се знае и да бия което най ми се иска и да падна пак ще има клип Поне ще направя проверка и ще знам колко още и трябва на Мареа-та за да бие страшното 318ис. Това е проекта ми и съм сигурен че ще станат нещата в положителен аспект за Фиат-а :D
                                И какво си мислиш че с тоя чип(софтуерната ти интервенция) който си сложил си станал много бърз Вярвай ми IS-а ще те накаже много лошо
                                Хех приятелче ако изскаш пусни на старта БМВ 2,3и срешу браво или мареа 2,0 20в и гледаи сеир как БМВто пак диша прах а ако пусниш тплкова барзото 1,8ис още по голям срам ще еако ти се гледа по голям сеир 2.0 20в купе с турбо срещу 2,литровия инжекцион на БМВ в всички тези случаи конета са подобни но фиатите по барзи на каси отсечки даваи брат с мареата някои ден може да я пуснем срещу моята брава и които падне ще черпи по бира
                                Subaru B9 tribeca 3.0
                                Peugeot 307 04
                                Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                                Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Working...
                                X