...фиат купе 2.0 16в 139коня остана на 2 коли зад мен...
Смяяяяятай...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Дайте да замерим 320-ската ми с някое такова купе от Пловдив?Може по всяко време да се случи, само кажете кога и къде.И да, знам че ще падна - поне ще имам повод после да почерпя!
бе друга работа нямате ли ? седите и гледате и кадето има тема със бмв и веднага пишите
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
седите и гледате и кадето има тема със бмв и веднага пишите
Осномно това правят ... толко теми се пуснаха развитие 0
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Малко развитие на темата от вчера вечертаФиат Купе 1,8 16в - БМВ 320 От четири старта свичките за БМВ-то с кола или кола и половина преднина на отсечка около 600 метраМисля че от 2,0 трябва да падна - но някой друк старт няма да откажа
Колеги тъй като темата стана доста обща аз да споделя че натрих носа на Bmw 318 2.0i 143k. CABRIO - 6 поредни пъти.... Слаба ракийка са ми баварките По мойта Фиатка нищо не бях пипал. Тъкмо я бях купил... Сега след като мина през ръцете на БГ майсторите вече....... ;( Струва ми се куца
Я първо погледни какви глупости си написал и после се върни в пясъчника да си буташ количките
Незнам дали той е от разбирачите,ама ти определено не си!!!Незнам,защо си позволяваш да правиш забележка,при положение,че си "бос" по темата!!!318 - 2.0 НЯМА!То даже и не съществува БМВ 318,320 и така нататък.Секи модел е именован с буква и цифра след него (е30,е36,е46 и т.н.).
Тука като гледам има двама фенове на вмw ,които като че ли влизат на неподходящо място само заради емоцията да се почешат с някой. А пък ей такива с bmw 320 , най ми допада да ги изрязвам.
Тука като гледам има двама фенове на вмw ,които като че ли влизат на неподходящо място само заради емоцията да се почешат с някой. А пък ей такива с bmw 320 , най ми допада да ги изрязвам.
А ти,как прецени,че съм влезнал тук "заради емоцията,да се почешат с някой"?Поправих "разбирача",който се изказа неподготвен!А пък на мен ми е най-густо пък е такива като теб с фиат да ги изрязвам П.П. Ти явно се изявяваш като ванга а ?! Интересно ми е как прецени,че карам "320"(в предния пост обясних без да се пресмивам за колегите,който не знаят моделите на бмв!Но ти явно нищо не попиваш).
E колега не така,не с лошото. Исках да те пробвам,не съм настроен за заяждане. А що се отнася до "попиването",тука вече ме разсмя - аз само beer попивам. :D Айде и все пак обменяй информация от форума.
Малко развитие на темата от вчера вечертаФиат Купе 1,8 16в - БМВ 320 От четири старта свичките за БМВ-то с кола или кола и половина преднина на отсечка около 600 метраМисля че от 2,0 трябва да падна - но някой друк старт няма да откажа
значи темата я пуснах и си има резултат такаче ........ не е нужно ти да ми обновяваш темата
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар