БМВ-то би трябвало да е напред.Само от старта ти е взел 3-4 коли.2 старта съм правил с такова , победих и двата пъти но даваше доста зор.Собственика на първото твърдеше че не е пипано а другия каза че е с чип генерация шпер (мале как ми направи 5 коли от старта) и бих казал че на 402 метра е кантар положението.Не забравяйте че мого зависи и шофера
Какви 3-4 коли бе колега , това е от куците БМВ-та От 0-100 му дават 10.2 секунди срещу 9.2 на купето. Днес с Мареа-та натрих носа на едно само, че 318i, не 318is. На това 318i му дават 11.3 секунди 0-100, а на Мареа-та 11.1 аз го пробвах на 350 метра и го покъсах но всичко е до умение да тръгваш и да превключваш бързо предавките малко преди прекъсвач. Човека поиска още веднъж, че не включил добре 2-ра повторих и резултата беше още по-добър, с повече от кола го водех. Тръгна си директно от финала даже не каза чао, явно много ги боли от ФИАТ тези с БМВ. Скоро и клипа ще пусна :D
абе колега какво означава това малко преди прекъсвач.ако ти удря на 7100 биеш 2-ра на 6300 без да пускаш гаста.иначе само забива муцуната и те задминават като пътен знак.
а колкото до мареата.аз преди бравото карах мареа като твойта дори същия цвят.същия мотор.ми да ти кажа има какво да се покаже ама не е и това което изкарваш.не се заяждам
fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
БМВ-то би трябвало да е напред.Само от старта ти е взел 3-4 коли.2 старта съм правил с такова , победих и двата пъти но даваше доста зор.Собственика на първото твърдеше че не е пипано а другия каза че е с чип генерация шпер (мале как ми направи 5 коли от старта) и бих казал че на 402 метра е кантар положението.Не забравяйте че мого зависи и шофера
Какви 3-4 коли бе колега , това е от куците БМВ-та От 0-100 му дават 10.2 секунди срещу 9.2 на купето. Днес с Мареа-та натрих носа на едно само, че 318i, не 318is. На това 318i му дават 11.3 секунди 0-100, а на Мареа-та 11.1 аз го пробвах на 350 метра и го покъсах но всичко е до умение да тръгваш и да превключваш бързо предавките малко преди прекъсвач. Човека поиска още веднъж, че не включил добре 2-ра повторих и резултата беше още по-добър, с повече от кола го водех. Тръгна си директно от финала даже не каза чао, явно много ги боли от ФИАТ тези с БМВ. Скоро и клипа ще пусна :D
абе колега какво означава това малко преди прекъсвач.ако ти удря на 7100 биеш 2-ра на 6300 без да пускаш гаста.иначе само забива муцуната и те задминават като пътен знак.
а колкото до мареата.аз преди бравото карах мареа като твойта дори същия цвят.същия мотор.ми да ти кажа има какво да се покаже ама не е и това което изкарваш.не се заяждам
Че аз какво "изкарвам" , на клипа разтъртвам обикновена 318-ка която е 115 к.с. и двете коли по каталог ги дават с почити равни резултати при ускорение. Не виждам с нещо да се заяждаш , няма проблем явно не си видял в самия клип заглавието подсказва.
темата ми стана обща за сички който са се пускали с бмв
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Не ви ли се струва че се поувлекохте малко?Аз имам ИС и съм се пускал с фият купе 1.8 16 и го бих няколко старта въпреки че съм с 17" и съм с 50кг по-тежък от другия шофер :D Явно си попаднал на някое много издухано БМВ колега,ако искаш може да го замериме за да се убедиш!
Колеги тъй като темата стана доста обща аз да споделя че натрих носа на Bmw 318 2.0i 143k. CABRIO - 6 поредни пъти.... Слаба ракийка са ми баварките По мойта Фиатка нищо не бях пипал. Тъкмо я бях купил... Сега след като мина през ръцете на БГ майсторите вече....... ;( Струва ми се куца
Не ви ли се струва че се поувлекохте малко?Аз имам ИС и съм се пускал с фият купе 1.8 16 и го бих няколко старта въпреки че съм с 17" и съм с 50кг по-тежък от другия шофер :D Явно си попаднал на някое много издухано БМВ колега,ако искаш може да го замериме за да се убедиш!
виж колега можи и да е било сдухано можи и да не е !!!!! пък и никаде не съм казал че съм сток!!!!
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Колеги тъй като темата стана доста обща аз да споделя че натрих носа на Bmw 318 2.0i 143k. CABRIO - 6 поредни пъти.... Слаба ракийка са ми баварките По мойта Фиатка нищо не бях пипал. Тъкмо я бях купил... Сега след като мина през ръцете на БГ майсторите вече....... ;( Струва ми се куца
Я първо погледни какви глупости си написал и после се върни в пясъчника да си буташ количките
виж колега можи и да е било сдухано можи и да не е !!!!! пък и никаде не съм казал че съм сток!!!!
Я първо погледни какви глупости си написал и после се върни в пясъчника да си буташ количките
Да колега, това не е БутилкаМинералнаВода (БМВ) 318 ис 2.0 143 коня е купето е Е46, вече има там 1.6,1.8,2.0 и всякакви си там ИС-ки мИС-ки и п*******й.
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
И ако не е таина какво му е пипано на твоя фият?
кулектори от 2.0 16в , с права генерация , кутиа , филтър , с по големи помпи е ......
не съм се пускал само с една ИС-ка всеки път съм ги вземал пускал съм се и с 320 пак го зех пускал съм се с голф 3 ГТИ 150хп пак го зех с кола пускал съм се и с хонда акорд паднах с половин кола нямах гуми ама не казвам че това е причината да падна !!!! загубата си е загуба ! !!!!
... по-скоро ти си попаднал на кофти купе колега
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
здравеите и привет на всички фиатаджии Първо мисля да спомена че вече не карам бравока а именно иска.Но си оставам фен на фиат.От скоро карам бмвто и попринцип не ми правеше впечетление да е вървежно за 140 коня НО тук в ловеч всеки петък се заформят страхотни стартове и реших да го замеря.учудващо за мен иската се представя мн добре и по конкретно фиат купе 2.0 16в 139коня остана на 2 коли зад мен.ЕЕЕ все пак други иски с които се пусках също бяха доста зад мен.ТАКА ЧЕ СПОРЕД МЕН МН ЗАВИСИ ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА КОЛИТЕ ЗАДКОРМИЛНОТО У-ВО И ДОСТА ДРУГИ ФАКТОРИ.Поздрави на всички и дано не съм засегнал някои
Коментар