Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Купе 1.8 16v vs. BMW 318 is

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ясно и ти си разбирач
    бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
      и тили си с купе турбо
      "Сопри съ малко ва еййй" Това го написах в твоя стил.Стига си писал безмислици. Всяка тема я превръщаш в ЧАТ. Примерно това какво е: небе знам ама просто от интерес,знам че ланчиа имат не фиат 2000Стига драскай глупости , да кажеш нещо на всяка цена. Има тема , прочиташ заглавието и ако има нещо да кажеш , пиши. Тук си взел да гадаеш какви двигатели имат Фиат В друга тема казваш че влизаш тук само заради някакъв твой съсед . Като че ли не ти е много ясно както правиш тук важното е да си в Чат-а . Успокой се малко , не е задължително да отговаряш на всеки писал в определена тема. Или имаш някакво чувство че всичко е написано за теб или против теб , с две думи все търсиш противопоставяне. Пак давам пример: тиси от софиа кво караш tie,та говориш Какво искаш да кажеш ? Като е от София трябва да кара определен модел кола ли? за да говори Чесно , изглежда само ти си разбираш и живееш в някакви измислени гонки във виртуалния си свят. Не се сдържах , ако преценят модераторите да трият и наказват , но такива личности като теб и Мповер-ът незнам какво целите. Комплекси ли избивате незнам , но е смешно постояно да пишете във Фиат Форум колко са ви бързи БМВ-тата и да мислите че задължително някой трябва да ви отговаря в защита на любимата марка.Със здраве си ги карайте , без лоши чувства , но се съобразявайте че това не е БМВ Форум а Фиат Форум . Добра или лоша всеки си обича колата
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

не ама много разбира това МОМЧЕНЦЕ tieа за софиа, за старт го питамштото нали сички сте бързиа по принцип незнам дали е бил раждам, кагато аз ходех дасе бягам на рампата, на верила и така нататък......................а за колите никога несъм обидил фиат, но вие говорите глупости че фиат е по добра кола от bmw
        бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
          не ама много разбира това МОМЧЕНЦЕ tieа за софиа, за старт го питамштото нали сички сте бързиа по принцип незнам дали е бил раждам, кагато аз ходех дасе бягам на рампата, на верила и така нататък......................а за колите никога несъм обидил фиат, но вие говорите глупости че фиат е по добра кола от bmw
          Мен ли питаш каде отивам От там от кадето се връщам не ти пожелавам да ходиш. Хайде със здраве и малко по полека я карай
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

не тебе а tieшто , лежал ли си, та неми пожелавашспоко
            бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
              не тебе а tieшто , лежал ли си, та неми пожелавашспоко
              Сега темата е за ключ вече

Коментар

м......да
                бмв форевар м5

Коментар

Има ли смисъл да се разправям с тебе Май не .....

Коментар

beboka11 написа:
                    сега видях темата,сори,ама нaли твойто купе беше тотал с кво се бега,grisha
                    кога със какво да съм се гонил .
                    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                      beboka11 написа:
                      сега видях темата,сори,ама нaли твойто купе беше тотал с кво се бега,grisha
                      кога със какво да съм се гонил .
                      Бебето си мисли че си пуснал тая тема скоро :D ама кой да гледа датата кога е пусната темата
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

дае ясно ............ ама те само гледат тема и влизат в последните страници и почва спора ........... пък за какво спорят и те не знаят ама Не нека да попишат можи да им е релаксиращо !
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Ge4i7ooo

с моя Фиат съм се пробвал с BMW 316 бия го без проблем
                          Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.

Коментар

Re: Ge4i7ooo

Ge4i7ooo написа:
                            Вече се уливате маи!!!Имал съм таково Типо 1.4 75 коня и знам колко върви,карал съм също и 16-ка и откровено не ти вярвам

Коментар

аз казвам как е ако искаш ми вярвай все ми е тая нямам за цел да си хваля колата

Коментар

Punto 1.4T написа:
                                Ge4i7ooo написа:
                                Вече се уливате маи!!!Имал съм таково Типо 1.4 75 коня и знам колко върви,карал съм също и 16-ка и откровено не ти вярвам
                                мога да ти кажа че като я купих на 2-ра отиваше 90 няма лъжа няма измама дори един мой колега беше с мен ,но вече не варви така защото е газифицирана

Коментар

Working...
                                X