Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Купе 1.8 16v vs. BMW 318 is

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///MPower написа:
    А бе колега,ти за мезе ме взе :D :D :D Буквата "М" при БМВ,означава - "Моторспорт" или "М-техник",което и от двете да си избереш е правилно
    Bavariq Motorische Werke тцтцтцтц ... Баварска Автомобилна или Моторна Индустрия, Мисля че е моторна защото компанията започва да произвежда само двигатели
    coupe 1,8 16V

Коментар

Александър1982 написа:
      ///MPower написа:
      Александър1982 написа:
      Princo написа:
      ///MPower написа:
      Princo написа:
      Абе седя и си мисля,седя и си мисля,и пак си седя и пак си мисля тая тема не е ли за ключ ? Че много станаха рейсърите ...
      А бе вместо да седиш и да мислиш,вземи седни и понаучи малко бълграския език.А като ти гледам снимката,май нямаш още 17 а ?
      Имам 17.Доволен ли си сега И българския съм го научил.И се пише българския ... иначе бутилката с минерална вода върви ли ?
      Върви ... като я засилиш по НАНАДОЛНИЩЕ или ако я тегли ФИАТ до сервиза
      Поредния заблуден... А бе гледам,че хората с фиат купе,тук са най-заблудени.Можеби си мислете,че много вървят? Незнам защо си мислете,че фиат е по-добра марка от бмв?!Ако някой ми каже,поне една причина,можеби ще се съглася И едно въпросче ... - Колко "литрови" мотори,са произвели ФИАТ(дано има и хора,които знаят,какво значи това :D)?
      Са пич да те светна....Няма БМВ, година на модела приблизителен като на даден фият от същия клас със приблизителен обем и екстри (ниво на оборудване) дето да е:1. По- бърз от Фият2. Имащ по-добро поведение на пътя 3. По-икономиченю4. По-лесен за подръжка 5. Имащ по-добра реакция на уредите (волан, газ, спирачка и съеденител)6. Имащ по-хубава визия и интериор.А за гамата от мотори на БМВ, концерна ФИАТ отговаря на въпросът ти с марките: ФЕРРАРИ, МАЗЕРАТИ и от скоро част от Крайслер.И не казвай ТОВА не е ФИЯТ щото решенията по какъв прототип на кола или агрегат да работят ФЕРРАРИ, МАЗЕРАТИ се вземат от Management Boardа на ФИЯТАйде оди на майната си
      Абе каиш я се дръж по-прилично бе Виж какви глипости пишеш,само един болен мозък може да вярва в тия глупости които си изброил.Защо се хабиш с такиви безмислени сравнения,то е ясно че БМВ е 300 класи над фият!Съжалявам но вече не се сдържах,знам че не е мястото тук да се пишат такива неща,но съм реалист Истината е че няма място за сравнения между 2-те марки,просто защото са различен клас коли.П.С. В този пост съм изразил лично мое мнение и не ангажирам никои с него просто не се здържах.А и ми е чудно защо модераторите не заключват тема която е повод за скандали и обиди?!?

Коментар

Punto 1.4T написа:
        Александър1982 написа:
        ///MPower написа:
        Александър1982 написа:
        Princo написа:
        ///MPower написа:
        Princo написа:
        Абе седя и си мисля,седя и си мисля,и пак си седя и пак си мисля тая тема не е ли за ключ ? Че много станаха рейсърите ...
        А бе вместо да седиш и да мислиш,вземи седни и понаучи малко бълграския език.А като ти гледам снимката,май нямаш още 17 а ?
        Имам 17.Доволен ли си сега И българския съм го научил.И се пише българския ... иначе бутилката с минерална вода върви ли ?
        Върви ... като я засилиш по НАНАДОЛНИЩЕ или ако я тегли ФИАТ до сервиза
        Поредния заблуден... А бе гледам,че хората с фиат купе,тук са най-заблудени.Можеби си мислете,че много вървят? Незнам защо си мислете,че фиат е по-добра марка от бмв?!Ако някой ми каже,поне една причина,можеби ще се съглася И едно въпросче ... - Колко "литрови" мотори,са произвели ФИАТ(дано има и хора,които знаят,какво значи това :D)?
        Са пич да те светна....Няма БМВ, година на модела приблизителен като на даден фият от същия клас със приблизителен обем и екстри (ниво на оборудване) дето да е:1. По- бърз от Фият2. Имащ по-добро поведение на пътя 3. По-икономиченю4. По-лесен за подръжка 5. Имащ по-добра реакция на уредите (волан, газ, спирачка и съеденител)6. Имащ по-хубава визия и интериор.А за гамата от мотори на БМВ, концерна ФИАТ отговаря на въпросът ти с марките: ФЕРРАРИ, МАЗЕРАТИ и от скоро част от Крайслер.И не казвай ТОВА не е ФИЯТ щото решенията по какъв прототип на кола или агрегат да работят ФЕРРАРИ, МАЗЕРАТИ се вземат от Management Boardа на ФИЯТАйде оди на майната си
        Абе каиш я се дръж по-прилично бе Виж какви глипости пишеш,само един болен мозък може да вярва в тия глупости които си изброил.Защо се хабиш с такиви безмислени сравнения,то е ясно че БМВ е 300 класи над фият!Съжалявам но вече не се сдържах,знам че не е мястото тук да се пишат такива неща,но съм реалист Истината е че няма място за сравнения между 2-те марки,просто защото са различен клас коли.П.С. В този пост съм изразил лично мое мнение и не ангажирам никои с него просто не се здържах.А и ми е чудно защо модераторите не заключват тема която е повод за скандали и обиди?!?
        Бе да ти кажа честно тоя раздел за меренето на конете ражда само спорове и оптягане на нерви... то всеки си хвали стоката, тва е ясно.... никога няма да има консенсус... и по-добре да се премахне...тва е няква пародия на разговор, темата е една а ние пишем за друго
        coupe 1,8 16V

Коментар

Всъщност БМВ значи Баварски Моторни заводи - Bayerische Motoren Werke - BMW,ама това е друга тема ...
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
            Всъщност БМВ значи Баварски Моторни заводи - Bayerische Motoren Werke - BMW,ама това е друга тема ...
            Добър ден,господа.Кво байерише ве мен?!Фиат типо е най-голямата кола!Изобщо не е сравнявай с такива чикидийски марки като БМВ!Даже Ферари е взаимствано от Типо!Типото е неповторима кола!Имам Фиат Типо от около 7-8 години и мога да кажа,че от фиат по-добра марка няма! Колега Пауър, днес вече получи един бан. Сега ти давам втори."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Коментар

fiat_tipo_fanatic написа:
              Добър ден,господа.Кво байерише ве мен?!Фиат типо е най-голямата кола!Изобщо не е сравнявай с такива чикидийски марки като БМВ!Даже Ферари е взаимствано от Типо!Типото е неповторима кола!Имам Фиат Типо от около 7-8 години и мога да кажа,че от фиат по-добра марка няма!
              Ти кво каза бе пич?!?
              Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
              Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Даже Ферари е взаимствано от Типо!
                Oh yeah baby... А Мазерати е на базата на Мареа нали?
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
                  Не,Мазерати е на базата Мултипла
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

gamma написа:
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Princo написа:
                      Добър ден,господа.Кво байерише ве мен?!Фиат типо е най-голямата кола!Изобщо не е сравнявай с такива чикидийски марки като БМВ!Даже Ферари е взаимствано от Типо!Типото е неповторима кола!Имам Фиат Типо от около 7-8 години и мога да кажа,че от фиат по-добра марка няма!
                      Хайде спорете с този колега :D
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Impossible !

Коментар

темата ми стана прекалено обща .... та някой ако има семеен проблем можи да го сподели
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Princo написа:
                            Berliner Maschinen Werke!!
                            Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

Само дето не е Berliner
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

абе колеги и аз пия секи ден,ама вие се оливате май,как може да сравнявате фиат и bmw,само някой лапештар може даси помисли за това,който има 20000 километра с ФИАТ,и мисли леле това е колата, моляви се излагате се
                                бмв форевар м5

Коментар

Working...
                                X