Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Купе 1.8 16v vs. BMW 318 is

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

M povere, ти са осра ве, кво искаш най-накрая кажи. Ти на сяко гърне си мерудия, не ти ли писна? Колкото ги мразя тия БМВ-та, заради тебе още 5 пъти ги намразих. Само че лошото е, че има заради такива като теб се пораждат такива глупави спорове от които се излиза много трудно(да не кажа, че не се излиза), а има много свестни хора които карат БМВ-та и са много дисциплинирани и коректни в изказванията си за други марки коли. И не всичко за тях е БМВ и другото боклук.

Коментар

Uox написа:
      M povere, ти са осра ве, кво искаш най-накрая кажи. Ти на сяко гърне си мерудия, не ти ли писна? Колкото ги мразя тия БМВ-та, заради тебе още 5 пъти ги намразих. Само че лошото е, че има заради такива като теб се пораждат такива глупави спорове от които се излиза много трудно(да не кажа, че не се излиза), а има много свестни хора които карат БМВ-та и са много дисциплинирани и коректни в изказванията си за други марки коли. И не всичко за тях е БМВ и другото боклук.
      Прочел ли си,какво пише под подраздел-а "хайде да си премерим ... конете"?Ако не си - "Тук е и мястото за изясняване коя (чия) кола е по-бърза, по-хубава, по-здрава и по-по-най." Значи искаш да кажеш,че аз съм от хората с бмв-та,които се държат недисциплинирано и некоректно така ли?Колко пъти,опитах с добро?А,другите с какво ми отвръщат?Почва се обиди от тяхна страна и аз да си мълча ли?П.П. Лошото е,че модераторския екип,обръща внимание само на мен,а хората,които са ме обидили не наказва!

Коментар

///MPower написа:
        Прочел ли си,какво пише под подраздел-а "хайде да си премерим ... конете"?Ако не си - "Тук е и мястото за изясняване коя (чия) кола е по-бърза, по-хубава, по-здрава и по-по-най." Значи искаш да кажеш,че аз съм от хората с бмв-та,които се държат недисциплинирано и некоректно така ли?Колко пъти,опитах с добро?А,другите с какво ми отвръщат?Почва се обиди от тяхна страна и аз да си мълча ли?П.П. Лошото е,че модераторския екип,обръща внимание само на мен,а хората,които са ме обидили не наказва!
        Колегите ти го повториха многократно че нямаш място в този форум,ама си май като оня сериозния бебок дето само разлайва кучетата.Така че най-добре си дигни дърмите и си ходи в трибуквения форум,защото явно не си дорасъл да пишеш тук П.П.Знаеш ли колко такива като тебе след като се направят на "мъже" после гледат на другата страна или завиват в първата пресечка
        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
          ///MPower написа:
          Колегите ти го повториха многократно че нямаш място в този форум,ама си май като оня сериозния бебок дето само разлайва кучетата.Така че най-добре си дигни дърмите и си ходи в трибуквения форум,защото явно не си дорасъл да пишеш тук П.П.Знаеш ли колко такива като тебе след като се направят на "мъже" после гледат на другата страна или завиват в първата пресечка
          Шшш,батенце айде,ако обичаш малко по-кротко го давай ти а?Че не по-малко такива мъже като теб,се обръщат на другата страна !Трябва да карам фиат,че да пиша тук ли?Нямам право да си кажа мнението ли,какво?Кой беше ти,че да ми говориш така,че нещо немога да се сетя?

Коментар

///MPower написа:
            Dikata_BG написа:
            Ferrari например собственост е на FIAT!
            Колега,вземи се позаинтерсовай малко от марката си и не се излагай
            В крайна сметка, след години на финансови затруднения, Енцо Ферари продава отдела за спортни автомобили на групата Фиат през 1969 г. Енцо продължава да държи управлението на спортния отдел до смъртта си през 1988 г., когато е на 90-годишна възраст.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
              ///MPower написа:
              Dikata_BG написа:
              В крайна сметка, след години на финансови затруднения, Енцо Ферари продава отдела за спортни автомобили на групата Фиат през 1969 г. Енцо продължава да държи управлението на спортния отдел до смъртта си през 1988 г., когато е на 90-годишна възраст.
              Дай линк да прочета,вярно ли е това,което твърдиш.А ако е така,се извинявам на колегата и май аз трябва да почета малко :D А доколкото съм информиран аз,Ферари принадлежи на "Фиат груп" но се оправлява автономно!

Коментар

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...B0%D1%80%D0%B8
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

///MPower написа:
                  Princo написа:
                  ///MPower написа:
                  Dikata_BG написа:
                  Дай линк да прочета,вярно ли е това,което твърдиш.А ако е така,се извинявам на колегата и май аз трябва да почета малко :D А доколкото съм информиран аз,Ферари принадлежи на "Фиат груп" но се оправлява автономно!
                  Колега като отвори тоя въпрос за историята,я ми кажи какво означава буквата "М" при БМВ?И да знаеш поголеми фенове от теб на тая марка не знаят отговора,я да те видя тебе! ПП:Ти историята на Фиат и Ферари остави на нас,ние си я знаем! :D
                  Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Е тва е лесно бе остава да не го знае :D

Коментар

А бе колега,ти за мезе ме взе :D :D :D Буквата "М" при БМВ,означава - "Моторспорт" или "М-техник",което и от двете да си избереш е правилно

Коментар

///MPower написа:
                        А бе колега,ти за мезе ме взе :D :D :D Буквата "М" при БМВ,означава - "Моторспорт" или "М-техник",което и от двете да си избереш е правилно
                        Е браво браво,сега ако знаеш Моторспорт какво е ?И не се обиждай ама май никой не те зима на сериозно?
                        Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

///MPower написа:
                          ivanko_rs написа:
                          ///MPower написа:
                          Шшш,батенце айде,ако обичаш малко по-кротко го давай ти а?Че не по-малко такива мъже като теб,се обръщат на другата страна !Трябва да карам фиат,че да пиша тук ли?Нямам право да си кажа мнението ли,какво?Кой беше ти,че да ми говориш така,че нещо немога да се сетя?
                          Е баш пък тоя колега не се обръща на другата страна при гонки и не той завива в пресечките
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
                            Шшш,батенце айде,ако обичаш малко по-кротко го давай ти а?Че не по-малко такива мъже като теб,се обръщат на другата страна !Трябва да карам фиат,че да пиша тук ли?Нямам право да си кажа мнението ли,какво?Кой беше ти,че да ми говориш така,че нещо немога да се сетя? Е баш пък тоя колега не се обръща на другата страна при гонки и не той завива в пресечките
                            Остай го тоз мастор на главните букви "М".Аз един път казвам и после показвам,нямам намерение да говоря на стената ,то само лудите го правят Ти няма ли да се завъртиш насам най-накрая да се видим на живо
                            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Ванка идеята не е лоша обаче, моя брат все няма свободно време.Иначе не пропускам да го питам кво правите Последния път като бях в Русе, купих Мареата ама бях зверски болен и пак ядец, следващото ми идване вече обещавам да се видим(а то ще е скоро) и тоя път жив умрял ще ви навестим и
                              now. BMW E39 523i '98 170hp
                              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

///MPower написа:
                                Александър1982 написа:
                                Princo написа:
                                ///MPower написа:
                                Princo написа:
                                Абе седя и си мисля,седя и си мисля,и пак си седя и пак си мисля тая тема не е ли за ключ ? Че много станаха рейсърите ...
                                А бе вместо да седиш и да мислиш,вземи седни и понаучи малко бълграския език.А като ти гледам снимката,май нямаш още 17 а ?
                                Имам 17.Доволен ли си сега И българския съм го научил.И се пише българския ... иначе бутилката с минерална вода върви ли ?
                                Върви ... като я засилиш по НАНАДОЛНИЩЕ или ако я тегли ФИАТ до сервиза
                                Поредния заблуден... А бе гледам,че хората с фиат купе,тук са най-заблудени.Можеби си мислете,че много вървят? Незнам защо си мислете,че фиат е по-добра марка от бмв?!Ако някой ми каже,поне една причина,можеби ще се съглася И едно въпросче ... - Колко "литрови" мотори,са произвели ФИАТ(дано има и хора,които знаят,какво значи това :D)?
                                Са пич да те светна....Няма БМВ, година на модела приблизителен като на даден фият от същия клас със приблизителен обем и екстри (ниво на оборудване) дето да е:1. По- бърз от Фият2. Имащ по-добро поведение на пътя 3. По-икономиченю4. По-лесен за подръжка 5. Имащ по-добра реакция на уредите (волан, газ, спирачка и съеденител)6. Имащ по-хубава визия и интериор.А за гамата от мотори на БМВ, концерна ФИАТ отговаря на въпросът ти с марките: ФЕРРАРИ, МАЗЕРАТИ и от скоро част от Крайслер.И не казвай ТОВА не е ФИЯТ щото решенията по какъв прототип на кола или агрегат да работят ФЕРРАРИ, МАЗЕРАТИ се вземат от Management Boardа на ФИЯТАйде оди на майната си
                                coupe 1,8 16V

Коментар

Working...
                                X