M povere, ти са осра ве, кво искаш най-накрая кажи. Ти на сяко гърне си мерудия, не ти ли писна? Колкото ги мразя тия БМВ-та, заради тебе още 5 пъти ги намразих. Само че лошото е, че има заради такива като теб се пораждат такива глупави спорове от които се излиза много трудно(да не кажа, че не се излиза), а има много свестни хора които карат БМВ-та и са много дисциплинирани и коректни в изказванията си за други марки коли. И не всичко за тях е БМВ и другото боклук.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе 1.8 16v vs. BMW 318 is
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Uox написа:M povere, ти са осра ве, кво искаш най-накрая кажи. Ти на сяко гърне си мерудия, не ти ли писна? Колкото ги мразя тия БМВ-та, заради тебе още 5 пъти ги намразих. Само че лошото е, че има заради такива като теб се пораждат такива глупави спорове от които се излиза много трудно(да не кажа, че не се излиза), а има много свестни хора които карат БМВ-та и са много дисциплинирани и коректни в изказванията си за други марки коли. И не всичко за тях е БМВ и другото боклук.
Коментар
-
///MPower написа:Прочел ли си,какво пише под подраздел-а "хайде да си премерим ... конете"?Ако не си - "Тук е и мястото за изясняване коя (чия) кола е по-бърза, по-хубава, по-здрава и по-по-най." Значи искаш да кажеш,че аз съм от хората с бмв-та,които се държат недисциплинирано и некоректно така ли?Колко пъти,опитах с добро?А,другите с какво ми отвръщат?Почва се обиди от тяхна страна и аз да си мълча ли?П.П. Лошото е,че модераторския екип,обръща внимание само на мен,а хората,които са ме обидили не наказва!Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:///MPower написа:Прочел ли си,какво пише под подраздел-а "хайде да си премерим ... конете"?Ако не си - "Тук е и мястото за изясняване коя (чия) кола е по-бърза, по-хубава, по-здрава и по-по-най." Значи искаш да кажеш,че аз съм от хората с бмв-та,които се държат недисциплинирано и некоректно така ли?Колко пъти,опитах с добро?А,другите с какво ми отвръщат?Почва се обиди от тяхна страна и аз да си мълча ли?П.П. Лошото е,че модераторския екип,обръща внимание само на мен,а хората,които са ме обидили не наказва!
Коментар
-
///MPower написа:Dikata_BG написа:Ferrari например собственост е на FIAT!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:///MPower написа:Dikata_BG написа:Ferrari например собственост е на FIAT!
Коментар
-
///MPower написа:Princo написа:///MPower написа:Dikata_BG написа:Ferrari например собственост е на FIAT!Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Е тва е лесно бе остава да не го знае :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
///MPower написа:А бе колега,ти за мезе ме взе :D :D :D Буквата "М" при БМВ,означава - "Моторспорт" или "М-техник",което и от двете да си избереш е правилноFiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
///MPower написа:ivanko_rs написа:///MPower написа:Прочел ли си,какво пише под подраздел-а "хайде да си премерим ... конете"?Ако не си - "Тук е и мястото за изясняване коя (чия) кола е по-бърза, по-хубава, по-здрава и по-по-най." Значи искаш да кажеш,че аз съм от хората с бмв-та,които се държат недисциплинирано и некоректно така ли?Колко пъти,опитах с добро?А,другите с какво ми отвръщат?Почва се обиди от тяхна страна и аз да си мълча ли?П.П. Лошото е,че модераторския екип,обръща внимание само на мен,а хората,които са ме обидили не наказва!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:Шшш,батенце айде,ако обичаш малко по-кротко го давай ти а?Че не по-малко такива мъже като теб,се обръщат на другата страна !Трябва да карам фиат,че да пиша тук ли?Нямам право да си кажа мнението ли,какво?Кой беше ти,че да ми говориш така,че нещо немога да се сетя? Е баш пък тоя колега не се обръща на другата страна при гонки и не той завива в пресечкитеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Ванка идеята не е лоша обаче, моя брат все няма свободно време.Иначе не пропускам да го питам кво правите Последния път като бях в Русе, купих Мареата ама бях зверски болен и пак ядец, следващото ми идване вече обещавам да се видим(а то ще е скоро) и тоя път жив умрял ще ви навестим иnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
///MPower написа:Александър1982 написа:Princo написа:///MPower написа:Princo написа:Абе седя и си мисля,седя и си мисля,и пак си седя и пак си мисля тая тема не е ли за ключ ? Че много станаха рейсърите ...coupe 1,8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар