Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Купе 1.8 16v vs. BMW 318 is

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе седя и си мисля,седя и си мисля,и пак си седя и пак си мисля тая тема не е ли за ключ ? Че много станаха рейсърите ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
      Абе седя и си мисля,седя и си мисля,и пак си седя и пак си мисля тая тема не е ли за ключ ? Че много станаха рейсърите ...
      А бе вместо да седиш и да мислиш,вземи седни и понаучи малко бълграския език.А като ти гледам снимката,май нямаш още 17 а ?

Коментар

///MPower написа:
        Princo написа:
        А бе вместо да седиш и да мислиш,вземи седни и понаучи малко бълграския език.А като ти гледам снимката,май нямаш още 17 а ?
        Имам 17.Доволен ли си сега И българския съм го научил.И се пише българския ... иначе бутилката с минерална вода върви ли ?
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
          ///MPower написа:
          Princo написа:
          Имам 17.Доволен ли си сега И българския съм го научил.И се пише българския ... иначе бутилката с минерална вода върви ли ?
          Пич,с тая кочина ли се гордееш,че обиждаш мойто БМВ?! само си представи,че двата ми предни амортисьора,струват колкото твойта "бегачка".А ся пак си задай въпроса,мойта бутилка дали върви

Коментар

1.А найш ли пък колко ми дреме на патката че твойте амортисъори струват колкото колата ми ...2.Колата не е взимана за състезания,а за каране ... Нещо непонятно за хора като тебе 3.Твойте амортисъори струват 1000 лв да речем (тъй де то туй БеЕмВебеееее)ама като се развалят не караш,ми чакаш кинти ... мойте са 80 лева и кво ? Тряя да ме е срам че карам фиат ли ? И не разбирам толкова ли нямаш какво да прайш че по цял ден висиш тук и ни казваш колко са слаби,грозни и мижави фиатите ?И като за последно,може да не съм ти на годините,ама на ъкъл съм бая над тебе

Коментар

Princo написа:
              1.А найш ли пък колко ми дреме на патката че твойте амортисъори струват колкото колата ми ...2.Колата не е взимана за състезания,а за каране ... Нещо непонятно за хора като тебе 3.Твойте амортисъори струват 1000 лв да речем (тъй де то туй БеЕмВебеееее)ама като се развалят не караш,ми чакаш кинти ... мойте са 80 лева и кво ? Тряя да ме е срам че карам фиат ли ? И не разбирам толкова ли нямаш какво да прайш че по цял ден висиш тук и ни казваш колко са слаби,грозни и мижави фиатите ?И като за последно,може да не съм ти на годините,ама на ъкъл съм бая над тебе
              1.Като не ти дреме,колко струват моите амортисьори,можеше да не казваш "бутилка минерална вода"!2.След като колата ти,не е взимана за състезания ( и моята не е !),кво трябваше да разбираме под "много рейсъри"?И повярвай,било ми е понятно доста преди ти да станеш шофьор!3.Да,даже и малко отгоре (то ТУЙ НЙЕ ЙЕ ФЯТ ЛА ГРАЖДАНЧЙЕ и явно има защо да са толкова скъпи ) , и като се развалят не чакам кинти,а вадя и си зимам нови Не съм казал,че трябва да те е срам да караш фиат!Фиат не е лоша марка!Но да се изказваш така,все едно ....И като за последното...Е тва изказване,беше велико Като гледам как надъхано тръгна и почна да се оправдаваш ....

Коментар

Рейсъри го казах заради миналата страница ... но кво ли да обяснявам айде със здраве карай си там баварката.Аз повече в този раздел няма да пиша ...

Коментар

Princo написа:
                  Рейсъри го казах заради миналата страница ... но кво ли да обяснявам айде със здраве карай си там баварката.Аз повече в този раздел няма да пиша ...
                  Незнам за теб,но за мен е срамно,да не знам пунктуацията в българския език!

Коментар

В тая тема няма нищо смислено . Модераторите защо не я заключат вече. Темата се изврати до такава степен че....
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Princo написа:
                      ///MPower написа:
                      Princo написа:
                      Върви ... като я засилиш по НАНАДОЛНИЩЕ или ако я тегли ФИАТ до сервиза
                      coupe 1,8 16V

Коментар

Александър1982 написа:
                        Princo написа:
                        ///MPower написа:
                        Princo написа:
                        Върви ... като я засилиш по НАНАДОЛНИЩЕ или ако я тегли ФИАТ до сервиза
                        Поредния заблуден... А бе гледам,че хората с фиат купе,тук са най-заблудени.Можеби си мислете,че много вървят? Незнам защо си мислете,че фиат е по-добра марка от бмв?!Ако някой ми каже,поне една причина,можеби ще се съглася И едно въпросче ... - Колко "литрови" мотори,са произвели ФИАТ(дано има и хора,които знаят,какво значи това :D)?

Коментар

Със сигурност имаме и по големи от тези на БМВ и тяхните дъщерни фирми, не забравяи, че фиат е майчина фирма на много мощни коли.
                          Subaru B9 tribeca 3.0
                          Peugeot 307 04
                          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
                            Със сигурност имаме и по големи от тези на БМВ и тяхните дъщерни фирми, не забравяи, че фиат е майчина фирма на много мощни коли.
                            Колега,тука малко си се пообъркал.Искам примериии

Коментар

Ferrari например собственост е на FIAT!
                              Subaru B9 tribeca 3.0
                              Peugeot 307 04
                              Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                              Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
                                Ferrari например собственост е на FIAT!
                                Колега,вземи се позаинтерсовай малко от марката си и не се излагай

Коментар

Working...
                                X