Абе седя и си мисля,седя и си мисля,и пак си седя и пак си мисля тая тема не е ли за ключ ? Че много станаха рейсърите ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе 1.8 16v vs. BMW 318 is
Collapse
Заключена тема
X
X
-
///MPower написа:Princo написа:Абе седя и си мисля,седя и си мисля,и пак си седя и пак си мисля тая тема не е ли за ключ ? Че много станаха рейсърите ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:///MPower написа:Princo написа:Абе седя и си мисля,седя и си мисля,и пак си седя и пак си мисля тая тема не е ли за ключ ? Че много станаха рейсърите ...
Коментар
-
1.А найш ли пък колко ми дреме на патката че твойте амортисъори струват колкото колата ми ...2.Колата не е взимана за състезания,а за каране ... Нещо непонятно за хора като тебе 3.Твойте амортисъори струват 1000 лв да речем (тъй де то туй БеЕмВебеееее)ама като се развалят не караш,ми чакаш кинти ... мойте са 80 лева и кво ? Тряя да ме е срам че карам фиат ли ? И не разбирам толкова ли нямаш какво да прайш че по цял ден висиш тук и ни казваш колко са слаби,грозни и мижави фиатите ?И като за последно,може да не съм ти на годините,ама на ъкъл съм бая над тебеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Princo написа:1.А найш ли пък колко ми дреме на патката че твойте амортисъори струват колкото колата ми ...2.Колата не е взимана за състезания,а за каране ... Нещо непонятно за хора като тебе 3.Твойте амортисъори струват 1000 лв да речем (тъй де то туй БеЕмВебеееее)ама като се развалят не караш,ми чакаш кинти ... мойте са 80 лева и кво ? Тряя да ме е срам че карам фиат ли ? И не разбирам толкова ли нямаш какво да прайш че по цял ден висиш тук и ни казваш колко са слаби,грозни и мижави фиатите ?И като за последно,може да не съм ти на годините,ама на ъкъл съм бая над тебе
Коментар
-
Рейсъри го казах заради миналата страница ... но кво ли да обяснявам айде със здраве карай си там баварката.Аз повече в този раздел няма да пиша ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Princo написа:///MPower написа:Princo написа:Абе седя и си мисля,седя и си мисля,и пак си седя и пак си мисля тая тема не е ли за ключ ? Че много станаха рейсърите ...coupe 1,8 16V
Коментар
-
Александър1982 написа:Princo написа:///MPower написа:Princo написа:Абе седя и си мисля,седя и си мисля,и пак си седя и пак си мисля тая тема не е ли за ключ ? Че много станаха рейсърите ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар