Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Купе 1.8 16v vs. BMW 318 is

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пусни се ...
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Проблема ми засега е да се науча да тръгвам като хората че понякога я изпускам и върти жестоко а завърти ли няма да ме бива Мерси все пак Бро
      Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

http://vbox7.com/play:ef592244 тука колегата размавса същото БМВ 318и неговия мотор същое 1,6 16волта късо напрежение
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Мой е значи Мерси за Клипа и Браво на Пича с Фиата наказа го
          Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Здравейте от мен,ЗА МНОГО ГОДИНИ :D късмет на всички!Колкото по темата,и аз мисля че е безмислено да се чудете кой кого.За раздвижване на буталата може ама иначе...
            Vzemi si FIAT za da NE TE E qd!)))
            Fiat Coupe 2.0 16v 144hp.

Коментар

MICHELIN написа:
              Здравейте от мен,ЗА МНОГО ГОДИНИ :D късмет на всички!Колкото по темата,и аз мисля че е безмислено да се чудете кой кого.За раздвижване на буталата може ама иначе...
              Здравей колега и добре дошъл във Форума.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Радвам се че всички сте единодушни,няма спор Аз се пуснах с едно такова само че 5-цилиндровото 150к. и очакванията ми бяха че ще ми отреже главата с 1-2коли,то излезе че аз му натрих носа.Така че... Yellow_Flash_Colorz_PDT_19

Коментар

Atanas71 написа:
                  MICHELIN написа:
                  Благодаря за топлото посрещане.

Коментар

MICHELIN написа:
                    Atanas71 написа:
                    MICHELIN написа:
                    няма проблеми ..... добре дошъл и от мене
                    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +

Коментар

Grisha_bravo написа:
                      MICHELIN написа:
                      Atanas71 написа:
                      MICHELIN написа:
                      няма проблеми ..... добре дошъл и от мене
                      Благодаря ти.

Коментар

и ас сас моето купе 1.8 16в 4ип добих бмв 318 ис с 4ип сас 1 кола

Коментар

добре изглежда машинката ти

Коментар

Re: Фиат Купе 1.8 16v vs. BMW 318 is

Grisha_bravo написа:
                            от няколко дена имам мераци на въпросното BMW 318 is, 140 к.с., бихте ли ми казали мненията си
                            Разпорил си го братле, имам опит с 2-3 такива ... разпорил си го направо, остави ги колегите "задно, шперове" незнам си кво.... изкормил си го направо ще е смешка
                            coupe 1,8 16V

Коментар

Абе айде и аз да посъживя малко темата ама един колега от този форум преди време имаше Браво 1.6 а след това го гледам с 318ИС и ми бибка на един светофар , поглеждам тъмни джамове , червен баварец , две врати и нищо не пише на него ама реве та са къса.Питам го какво е тва бре?Той ми вика 1.8ИС 140 коня при което веднага имаше коментар от моя страна:"Карай към митницата!" , пуснахме се 2 пъти и да ви кажа от обръщалото до линията едвам го минах като старта ми го взе с доста.Имам чувството че тва БМВ може би имаше нещо повече от 140 коня за да върви така.Все пак съм с повече от 100 кила по лек и със 7 ЖИВИ коня повече от него.Оттогава си мисля че 318ИС върви.318И което е 115 коня не представлява проблем на Браво 1.6 но 318ИС е голям проблем и голям залък за 1.6 мотор на фиат.Извинявам се ако засягам някое бързо браво 1.6 ама нека първо да започнат да "размазват" Сиерите (колегите от Пловдив знаят за кво иде реч) а тогава да скачат с 1.6 на 18ИС

Коментар

Atanas71 написа:
                                npace написа:
                                БМВ-то би трябвало да е напред.Само от старта ти е взел 3-4 коли.2 старта съм правил с такова , победих и двата пъти но даваше доста зор.Собственика на първото твърдеше че не е пипано а другия каза че е с чип генерация шпер (мале как ми направи 5 коли от старта) и бих казал че на 402 метра е кантар положението.Не забравяйте че мого зависи и шофера
                                Какви 3-4 коли бе колега , това е от куците БМВ-та От 0-100 му дават 10.2 секунди срещу 9.2 на купето. Днес с Мареа-та натрих носа на едно само, че 318i, не 318is. На това 318i му дават 11.3 секунди 0-100, а на Мареа-та 11.1 аз го пробвах на 350 метра и го покъсах но всичко е до умение да тръгваш и да превключваш бързо предавките малко преди прекъсвач. Човека поиска още веднъж, че не включил добре 2-ра повторих и резултата беше още по-добър, с повече от кола го водех. Тръгна си директно от финала даже не каза чао, явно много ги боли от ФИАТ тези с БМВ. Скоро и клипа ще пусна :D
                                абе колега какво означава това малко преди прекъсвач.ако ти удря на 7100 биеш 2-ра на 6300 без да пускаш гаста.иначе само забива муцуната и те задминават като пътен знак.
                                fiat bravo 1.6 16v gt
                                fiat marea 1.9 8v jtd
                                fiat punto 1.7 td
                                fiat marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X