Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

asd

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stoyan_68 написа:
    Абе вие какво го нарочихте мондеото като че ли е някой умрял кон! То стилото да не е цвете за мирисане-от 0 до 100 за 10.3sec по каталог-пробвано е, не лъжат! Вижте че на 1km имат разлика 0,7s! Това не са нови автомобили-всичко си зависи от състоянието на мотора, гумите и шофера.Колкото до бмв-то туй не е ли 150 коня, 1,5 тона...?
    толкова е бимата, а мондеото не знам, дали е умрял кон, не го карах аз ...

Коментар

mnpenchev написа:
      Stoyan_68 написа:
      Абе вие какво го нарочихте мондеото като че ли е някой умрял кон! То стилото да не е цвете за мирисане-от 0 до 100 за 10.3sec по каталог-пробвано е, не лъжат! Вижте че на 1km имат разлика 0,7s! Това не са нови автомобили-всичко си зависи от състоянието на мотора, гумите и шофера.Колкото до бмв-то туй не е ли 150 коня, 1,5 тона...?
      толкова е бимата, а мондеото незнам дали е умрял кон, не го карах аз ...
      ми от 0 до 100 му дават под 10s пиши като се дръпнете.
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

А с 318is някой дърпал ли се е, някви впечатления нещо, да се подготвя психически

Коментар

бъди спокоен моето купе е със същия мотор като стилото а надвива на 320 ваноса който е малко по-бърз от иса!!!..
          coupe 1,8 16V

Коментар

и кво стана?
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
              и кво стана?
              Нищо не е станало само пускат партенки. Някой решава и пише Фиат срещу еди какво си и гледа сеира на пишещите по темата , а той си няма и хабер че ще се дърпа с някой Повечето теми са такива И задължително в стил " Какво ще кажете....имам ли шанс"
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Е не може всички да сме от големите рацери, съобразяваме се с времето общо взето и си пазим каручките, когато е благоприятно - тогава, може да съм луд но не съм тъп.

Коментар

Working...
                X