Как мислите .. аз съм 82 к.с. , Голфът е 75 к.сКой ще е победител според вас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 1.2 16V vs. Golf 3 1.8
Collapse
X
-
На тегло сте еднакви, по коне си малко над него, но въртящият му момент е доооста над твоя ... Интересно ще е Ако те бие като си зема пунтото ще го пробвам и аз Усеща се, че дърпа голфа, но всичко зависи от уменията и на двама Ви ... голфчето още от ниски обороти го усещам, че дръпва, но за бравата ти не помня нищо Да не ти казвам, че голфа му във високи обороти хич го нема :DАйде утре да ги пробваме... и без тва оня врачанския ми се праи с 900 кубиковото си пежо... срещу 900 кубиковото чинкуеченто :D Да направим ден за гонки на ТУ :D
Коментар
-
KbH40 написа:1.8 75 коня е много куц! АМА Много!!!Обаче ако те е излъгал и е 1.8 90коня нямаш никакъв шанс! Това върви два пъти повече....Даже Браво 1.6 16в ще се узори с него!EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
KbH40 написа:1.8 75 коня е много куц! АМА Много!!!Обаче ако те е излъгал и е 1.8 90коня нямаш никакъв шанс! Това върви два пъти повече....Даже Браво 1.6 16в ще се узори с него!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар