Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT Bravo 1.6 vs. Bugatti Veyron 16.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

antifriz написа:
    тттттттссссссссс ае вие на ред ли сте бе ко бугати ко браво бе де сравнявате 103 коня с 1001 ае вие ставате смешни я се осазнаите бе те голфаджиите не са толкова зле само си ваобразявате че бравото ще бие бугатито ,аз сам сигурен че умника дето я е написал тая тема нее виждал Бугати Веирон
    Леле какви хора има Чети бе момче чети.... тогава говори...
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

undermind Ти лъжец ли ме наричаш :D Наистина видях бугатито,едно такова хечбек,високо ,прилича малко на голф кънтри,чух турбина значи е било от тия новите дизели.Нали това беше бугати.

Коментар

stefkolev написа:
        undermind Ти лъжец ли ме наричаш :D Наистина видях бугатито,едно такова хечбек,високо ,прилича малко на голф кънтри,чух турбина значи е било от тия новите дизели.Нали това беше бугати.
        Е кой не е виждал Бугати ? Кой не му е пукал гумите като спре пред гаража ? :D Ама да дръпне истинска натокана 318 ис.... прекаляваш. А изобщо да казвам пак за Бравото тук сред простормъртните автомобили просто няма смисъл.
        Impossible is nothing !

Коментар

Еее голям си неверник начи! :D Сега,като ти казвам,значи трябва вярваш.На рибар и на голфаджия се вярва безпрекословно.(не карам голф,обаче ходя за риба)Ако трябва да анализирам обаче,БМВ-то нямаше нито лепенки,нито сини диоди,дори и кристалните стопове липсваха.Колкото до Bravo,мъчат се,но още не могат да го класират при истинските бегачки:Голф 1.4,Астра 1.6,и 318 за нещастие(по скоро за голямо щастие) :D П.С.Кажете ми моля(бледолики братя )как стават тези цитати,че и ние индианците сме хора.

Коментар

В горния десен ъгъл на поста който искаш да цитираш има бутон "цитат". Оттам нататък всичко е лесно, бедни ми рибарю :D
            Impossible is nothing !

Коментар

undermind написа:
              В горния десен ъгъл на поста който искаш да цитираш има бутон "цитат". Оттам нататък всичко е лесно, бедни ми рибарю :D
              Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Ааааа тцтцтцт не е лесно да си.........Мерси много :D

Коментар

dikanio написа:
                Гонката се състоя, най-накрая! Победител естествено е Бравото, с половин рейс дължина :D Пича се изхитри да влезе във въздушната ми струя и затова го бих с толкова малко. И веднага почнаха оправданията - съединителя не му бил в ред, бил по-тежък, бил с летни гуми, бил само на 15 цилиндъра, защото имал зацапани свещи...
                и ся кво фука6 л иса ? наи - бързия ли си.... :D :D иска6 ли да се обада на дядо да те изпревари хаха
                мойта баба Яга
                (_-_)______////_______(_х_)
                http://vbox7.com/play:9363206a

Коментар

Бях готов да се обзаложа, че Бугатито ще те дръпне с 1-2 коли до към 300, но добре че не го направих Само щях да се изложа пред аудиторията..Иначе правил ли си нещо по Бравото - чипче, мипче, филтърче?
                  Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Аз видях Трабант да се дърпа с въпросното Бугати и за съжаление пак Бугатито загуби... Бнимавайте Бравота има нова заплаха Трабант 601 !!!!!
                    FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

айде срещу добло http://www.youtube.com/watch?v=HsqP7RAjeec
                      Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
                      Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

Working...
                      X