antifriz написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Bravo 1.6 vs. Bugatti Veyron 16.4
Collapse
X
-
stefkolev написа:undermind Ти лъжец ли ме наричаш :D Наистина видях бугатито,едно такова хечбек,високо ,прилича малко на голф кънтри,чух турбина значи е било от тия новите дизели.Нали това беше бугати.Impossible is nothing !
Коментар
-
Еее голям си неверник начи! :D Сега,като ти казвам,значи трябва вярваш.На рибар и на голфаджия се вярва безпрекословно.(не карам голф,обаче ходя за риба)Ако трябва да анализирам обаче,БМВ-то нямаше нито лепенки,нито сини диоди,дори и кристалните стопове липсваха.Колкото до Bravo,мъчат се,но още не могат да го класират при истинските бегачки:Голф 1.4,Астра 1.6,и 318 за нещастие(по скоро за голямо щастие) :D П.С.Кажете ми моля(бледолики братя )как стават тези цитати,че и ние индианците сме хора.
Коментар
-
dikanio написа:Гонката се състоя, най-накрая! Победител естествено е Бравото, с половин рейс дължина :D Пича се изхитри да влезе във въздушната ми струя и затова го бих с толкова малко. И веднага почнаха оправданията - съединителя не му бил в ред, бил по-тежък, бил с летни гуми, бил само на 15 цилиндъра, защото имал зацапани свещи...
Коментар
-
Аз видях Трабант да се дърпа с въпросното Бугати и за съжаление пак Бугатито загуби... Бнимавайте Бравота има нова заплаха Трабант 601 !!!!!FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
айде срещу добло http://www.youtube.com/watch?v=HsqP7RAjeecNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар