хахаха ей смлях се да се смея. Тука има някаква беседа на професори :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Bravo 1.6 vs. Bugatti Veyron 16.4
Collapse
X
-
Гонката се състоя, най-накрая! Победител естествено е Бравото, с половин рейс дължина :D Пича се изхитри да влезе във въздушната ми струя и затова го бих с толкова малко. И веднага почнаха оправданията - съединителя не му бил в ред, бил по-тежък, бил с летни гуми, бил само на 15 цилиндъра, защото имал зацапани свещи...
Коментар
-
dikanio написа:Гонката се състоя, най-накрая! Победител естествено е Бравото, с половин рейс дължина :D Пича се изхитри да влезе във въздушната ми струя и затова го бих с толкова малко. И веднага почнаха оправданията - съединителя не му бил в ред, бил по-тежък, бил с летни гуми, бил само на 15 цилиндъра, защото имал зацапани свещи...Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
dikanio написа:Гонката се състоя, най-накрая! Победител естествено е Бравото, с половин рейс дължина :D Пича се изхитри да влезе във въздушната ми струя и затова го бих с толкова малко. И веднага почнаха оправданията - съединителя не му бил в ред, бил по-тежък, бил с летни гуми, бил само на 15 цилиндъра, защото имал зацапани свещи...Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
само не разбрах защо се ебавате с Браво 1.6 16в какво и е лошото на колата това че тук има разни рейсъри дето си мислят че 103 коня са много не означава че колата не струва аз също съм с такова браво и знам какви са му възможностите ама е малко неколегиално да плюете по кола от марката фиат аз лично се засегнах за другите незнамlive is too short to drive VW
Коментар
-
popara801 написа:шшшшшшшш алоуууууууу кво имате против БРАВО 1.6 16 беееееееее слагам ви на старта с кола до 120 кончета и ви отвявам.За богатито няма да говорим ша го къртя с жигулката на дядо 1.2 55к.с.+4-ка карбуратори...... :DДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
BUH написа:ааа пичове не намесваите святия автомобил гоуФ с такава куцота и ръбатост шега не бива слагам 5 лееа на масата че ще държа на 4 метра Виирона до 300 само да не трагва мн ряско че важето може да се скасаFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Re: FIAT Bravo 1.6 vs. Bugatti Veyron 16.4
dikanio написа:Как мислите, дали имам шанс? На един френд баща му е взел въпросното Бугати и ме кара да се дръпнем. Верно, че е по-мощен почти 10 пъти, но аз може да компенсирам с по-ниска маса и шофьорски умения. Само мама да ми даде пари за газ и ще се пробвам.
Коментар
-
тттттттссссссссс ае вие на ред ли сте бе ко бугати ко браво бе де сравнявате 103 коня с 1001 ае вие ставате смешни я се осазнаите бе те голфаджиите не са толкова зле само си ваобразявате че бравото ще бие бугатито ,аз сам сигурен че умника дето я е написал тая тема нее виждал Бугати ВеиронFIAT Bravo 1.2 16V 82k.c.
Коментар
-
antifriz написа:тттттттссссссссс ае вие на ред ли сте бе ко бугати ко браво бе де сравнявате 103 коня с 1001 ае вие ставате смешни я се осазнаите бе те голфаджиите не са толкова зле само си ваобразявате че бравото ще бие бугатито ,аз сам сигурен че умника дето я е написал тая тема нее виждал Бугати Веирон
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар