Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT Bravo 1.6 vs. Bugatti Veyron 16.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хахаха ей смлях се да се смея. Тука има някаква беседа на професори :D

Коментар

Гонката се състоя, най-накрая! Победител естествено е Бравото, с половин рейс дължина :D Пича се изхитри да влезе във въздушната ми струя и затова го бих с толкова малко. И веднага почнаха оправданията - съединителя не му бил в ред, бил по-тежък, бил с летни гуми, бил само на 15 цилиндъра, защото имал зацапани свещи...
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
        Гонката се състоя, най-накрая! Победител естествено е Бравото, с половин рейс дължина :D Пича се изхитри да влезе във въздушната ми струя и затова го бих с толкова малко. И веднага почнаха оправданията - съединителя не му бил в ред, бил по-тежък, бил с летни гуми, бил само на 15 цилиндъра, защото имал зацапани свещи...
        Ееее,горкия човечец!!!!Дай му реванш,де!
        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

dikanio написа:
          като голфист се оправда,дрислио
          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

размазващо просто... то беше ясно още в началото резултата,ама кви са тея оправдания не знам....
            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

само не разбрах защо се ебавате с Браво 1.6 16в какво и е лошото на колата това че тук има разни рейсъри дето си мислят че 103 коня са много не означава че колата не струва аз също съм с такова браво и знам какви са му възможностите ама е малко неколегиално да плюете по кола от марката фиат аз лично се засегнах за другите незнам
              live is too short to drive VW

Коментар

шшшшшшшш алоуууууууу кво имате против БРАВО 1.6 16 беееееееее слагам ви на старта с кола до 120 кончета и ви отвявам.За богатито няма да говорим ша го къртя с жигулката на дядо 1.2 55к.с.+4-ка карбуратори...... :D
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  шшшшшшшш алоуууууууу кво имате против БРАВО 1.6 16 беееееееее слагам ви на старта с кола до 120 кончета и ви отвявам.За богатито няма да говорим ша го къртя с жигулката на дядо 1.2 55к.с.+4-ка карбуратори...... :D
                  ШШШшшшш алоуууу Митак по спокойно бе тези ваще 1.6 ги видях вече
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

BUH написа:
                    ааа пичове не намесваите святия автомобил гоуФ с такава куцота и ръбатост шега не бива слагам 5 лееа на масата че ще държа на 4 метра Виирона до 300 само да не трагва мн ряско че важето може да се скаса
                    Пробвай с твърда връзка. Има шанс само 2 метра да е пред теб
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

То на това бугати верно нещо не му е било в ред.Веднъж видях как такова бугати дръпна истинско BMW 318is.Серозна работа.

Коментар

stefkolev написа:
                        То на това бугати верно нещо не му е било в ред.Веднъж видях как такова бугати дръпна истинско BMW 318is.Серозна работа.
                        Айде сега, ако ще почваме да се лъжем казвай ! Не разваляй темата :D :D
                        Impossible is nothing !

Коментар

Re: FIAT Bravo 1.6 vs. Bugatti Veyron 16.4

dikanio написа:
                          Как мислите, дали имам шанс? На един френд баща му е взел въпросното Бугати и ме кара да се дръпнем. Верно, че е по-мощен почти 10 пъти, но аз може да компенсирам с по-ниска маса и шофьорски умения. Само мама да ми даде пари за газ и ще се пробвам.
                          ти си човекавярвам в теб

Коментар

Абе важното е да се позагреят гумите на фиата,после се получава яко сцепление с асфалта и бугатито няма шансове просто
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

тттттттссссссссс ае вие на ред ли сте бе ко бугати ко браво бе де сравнявате 103 коня с 1001 ае вие ставате смешни я се осазнаите бе те голфаджиите не са толкова зле само си ваобразявате че бравото ще бие бугатито ,аз сам сигурен че умника дето я е написал тая тема нее виждал Бугати Веирон
                              FIAT Bravo 1.2 16V 82k.c.

Коментар

antifriz написа:
                                тттттттссссссссс ае вие на ред ли сте бе ко бугати ко браво бе де сравнявате 103 коня с 1001 ае вие ставате смешни я се осазнаите бе те голфаджиите не са толкова зле само си ваобразявате че бравото ще бие бугатито ,аз сам сигурен че умника дето я е написал тая тема нее виждал Бугати Веирон
                                Виж предходните постове. Беше обяснено къде трябва да отидеш и къде вече е късно да ходиш, ако не можеш да проумееш идеята на темата. (умишлено не цитирам)

Коментар

Working...
                                X