Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT Bravo 1.6 vs. Bugatti Veyron 16.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

авееее ,тоа вейрон знааа ли дека е тръгнал.... то тия 16 цилиндъра, то тия 4 турбини , знаете ли колко въртяща маса си е тва... колко бавно се развърта, ква механична времеконстанта има вееее пък и как тежааааат мъкаааа Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 голема мъчица
    coupe 1,8 16V

Коментар

Срещу ХГТ Бугатито има някъв шанс ама срещу култовия 1.6 16V ще остане точка в огледалото.

Коментар

нали знаеш колега ... маса, 5 цилиндъра...тегнеееее :P беее акто се замисля нещото което ме накара да харесвам италянки беше едно такова браво 1.6, на въпросния приятел. Когато го взе ми звънна за да ми го покаже и да ме повози. Аз бях седал само на опел до тогава .... е твааа ми се стори бахти изтребителя имах чуството че ме возят в самолет, но са му свикнах а и карам италянка
        coupe 1,8 16V

Коментар

бе не че имам неЩо въпреки на вЪпросната гонка ...... ама някой замислял ли са е с такива теми ...... колко много ни са смеят хората
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Тая тема я пуснах с идеята да е забавна (които е останал с друго впечатление, спешно да иде психиатър, за психолог явно е късно вече). Има много други теми от раздела, които също са забавни, без това да е бил първоначалния им замисъл
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
              Тая тема я пуснах с идеята да е забавна (които е останал с друго впечатление, спешно да иде психиатър, за психолог явно е късно вече). Има много други теми от раздела, които също са забавни, без това да е бил първоначалния им замисъл
              Съгласен ,колега!Който не е разбрал...жалко!Иначе темата като я видях си помислих ,че пак някое Браво се е превъзбудило ,НО бързо усетих шегата!Евалла ти правя именно затова ,най-накрая нещо смислено в този раздел!Пазарджик Rulzzz!
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

coupe 1,8 16V

Коментар

Grisha_bravo написа:
                  бе не че имам нешто въпреки на вапросната гонка ...... ама някоии замислял ли са е с такива теми ...... колко мн ни са смеят хората
                  То близо на 100% от нещата които се пишат за това 1,6 в този радел е смешно , но какво да се прави демокрация.

Коментар

Mupo написа:
                    Grisha_bravo написа:
                    бе не че имам нешто въпреки на вапросната гонка ...... ама някоии замислял ли са е с такива теми ...... колко мн ни са смеят хората
                    То близо на 100% от нещата които се пишат за това 1,6 в този радел е смешно , но какво да се прави демокрация.
                    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

a

:D :D

Коментар

Какво стана?Състоя ли се зблъсъка на титаните Тва Бугати ако е сток няма никакъв шанс
                        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Колега в ниските скорости мисля че ще сте кола до кола :D ,но вдигнеш ли 300-400 км/ч Бугатката няма шанс
                          Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

МА НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЩО ЗА ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ В ТАЗИ ТЕМА !!!!! КАКВИ СА ТИЯ СКОРОСТ 300 КМ/Ч 400 КМ/ЧОСТАВЕТЕ ТИЯ СКОРОСТИ ЗА ФОЛЦВАГЕН И НЕГОВИТЕ ПРОИВОДНИ->БЮГЯТЙне знаете ли че скороста на бравотата и бравите се измерва в сетлинни години???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                            Fiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX

Коментар

Скоро се очаква нов хит да измести Голфа :D :D :D

Коментар

ааа пичове не намесваите святия автомобил гоуФ с такава куцота и ръбатост шега не бива слагам 5 лееа на масата че ще държа на 4 метра Виирона до 300 само да не трагва мн ряско че важето може да се скаса
                                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Working...
                                X