RAADOO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ срещу другите коли...
Collapse
X
-
SASTEZATEL
-
VirenEngel написа:RAADOO написа:Вчера за 1ви път се пуснах на истинска гонкаабе то проблема на тия гонки е че ако искочиш примерно с кола около 150к.с. 1000кила - туриш едни предни 14-ки и много е вероятно конкуренцията да се смали до минимума ... ама пък може ли да си орежеш колата и да и сложиш едни малки колеленца примерно ... само заради това ...
иначе - за това че се взимат първа и втора ...ок приключваме и тука въпроса ... съгласявам се ...отивам да видя защо хгт-то ми с по-ниска и твърда предница и по-добър старт ... е с по-малко к.с. от 1.6 16в.после ще постна да ви кажа причината ...
: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
Ако искате вярвайте
всички знаем вече колко ни вървят колите-Но на няколко пъти забелязвам че дупета дето са турили по някое крило и спортен волан на разни кокали като спра с бравата на светофара и гледат в другата посока за да не се посрамят пред гаджетата си!аз съм си махнал табелите от калниците на Бравата пипнал съм и звука а вие сте ги наплашили и на мене почти не ми се налага да се доказвам Мойта бамбина е на аватара
tipo 1.7D
BRAVA 1.6-103hp
Коментар
-
благум аиде като сглобия белия самолет да те пробвам но да нияма разплакани после ще снимаме за сега ще издам че е 6 степена кутията а мотора и колата още не почвам в краия на месеца и разаботка и ще те пробвам после знам каде си ще те намерия а я пробваи черената на брад ти е36 само ще пипна електрониката
Коментар
-
wwweb написа:AlBundy написа:Имам едно купенце Меган 2.0-16V/150 к.с. та ще ми е интересно да го сборя с някъв Фиатex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
AlBundy написа:Тц. Него го бутамFiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
0-100 = 9.2 сек. Ами като дойде турбото ?
Коментар
-
Red Storm написа:Да караш с нормални гуми на пистата е безумие-на втората обиколка ще ги скапеш от прегряването.Затова по-добре е със сликовеама голям кеф беше...
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар