Бухово...ех,спомени.Колко пари съм профукал там под формата на гуми за картинг,бензин и двутактово масло.Има ли още писта или е само подобие?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ срещу другите коли...
Collapse
X
-
Момчета, я да ви питам нещо. Скоро шефа си взе BMW 320D, 2000 година, 136 коня. Дали ще мога да му свия сармите с Браво-то до около 140-150? По каталог му дават 9.9 ускорение, на мен 10.2, но съм слизал под тези секунди (пише на подписа). Дали ще мога да го ядосам, че е дал 20 бонки на вятъра, или ще купувам Absolut Vanilla? Щот’ тъй ми се ще да го бъзикна ...Fiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
0-100 = 9.2 сек. Ами като дойде турбото ?
Коментар
-
Chefo написа:Момчета, я да ви питам нещо. Скоро шефа си взе BMW 320D, 2000 година, 136 коня. Дали ще мога да му свия сармите с Браво-то до около 140-150? По каталог му дават 9.9 ускорение, на мен 10.2, но съм слизал под тези секунди (пише на подписа). Дали ще мога да го ядосам, че е дал 20 бонки на вятъра, или ще купувам Absolut Vanilla? Щот’ тъй ми се ще да го бъзикна ...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Chefo написа:Момчета, я да ви питам нещо. Скоро шефа си взе BMW 320D, 2000 година, 136 коня. Дали ще мога да му свия сармите с Браво-то до около 140-150? По каталог му дават 9.9 ускорение, на мен 10.2, но съм слизал под тези секунди (пише на подписа). Дали ще мога да го ядосам, че е дал 20 бонки на вятъра, или ще купувам Absolut Vanilla? Щот’ тъй ми се ще да го бъзикна ...Originally Posted by pla_y_men
Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!
Коментар
-
Red Storm написа:Бухово...ех,спомени.Колко пари съм профукал там под формата на гуми за картинг,бензин и двутактово масло.Има ли още писта или е само подобие?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Колеги, да ви се похваля, чакам си на един светофар в маойата орехотрошачка Fiat Brava 1910cc TDI и гледам спря до мене Ауди А6 2.5тди и погледнах към шофиора и тои ме погледна и ми се исмя и аз се ядосах и се обърнах, гледам на жълто светофара, газ до 5000 оборота и потеглям ужастно гледам аудито ме минава, фърлям на 2-ра и изведнъж забелязах как почвам да настигам аудито, вече на трета 90км и се изравнихме и гледам как ме гледа нервно тоя шибил :D и вече до 110 бях с 2-3 метра пред него и идва следващия светофар спираме пак един до друг и ми клати раката си и неква такава физиономияFiat brava 1.9 TD100
Коментар
-
Ми какво да кажа, стартове от 0 не съм имал за това пък летящти из града колкото щеш:ауди А4 1.9 тди 110кспассат 2.0 тди 140кс (една от най-бързите в моя скромен опит)каппа 2.4 жтд 136кс също доста бързичкавктра А 2.0 115 кс бмв 1.8 115кс (най-слабия котор ) бмв 1.8ис 143кс бмв 2.0 150кси други селски гъзари решили че са самолетиза сега нямам загуби но някога ще се промениcoupe 1,8 16V
Коментар
-
Никак не е реално това със сфетфоарите, от движение и т. нататък Нали се сещащте че 1-2 сек. докато разбере другия че се гоните, докато "върне" една надолу (ако е необходимо) или пък си продължи на същата предавка и я "смачка" до долу дори и с 30-50 коня повече в "улична" гонка може да не му стигнат 300-400 м или до другия сфетофар Истината е когато тръгвате заедно от място - и то само при положение че сте се разбрали категорично по един или друг начин за старт от място или дори "летящ" старт, но с една и съща скорост на една и съща предавка
Коментар
-
Колега така е прав си но не казвам че аз ги изпреварвам и крака до долу не ... Коагато мен ме изпревари някфа каруца се нервя и се навирам 40 50 санта зад бронята му момента в които тръгне да се наема вече съм на ляв мигач за да се осети кфо става дори и да се губи гонката адреналина си оставаFiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар