Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФИАТ срещу другите коли...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бухово...ех,спомени.Колко пари съм профукал там под формата на гуми за картинг,бензин и двутактово масло.Има ли още писта или е само подобие?
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Момчета, я да ви питам нещо. Скоро шефа си взе BMW 320D, 2000 година, 136 коня. Дали ще мога да му свия сармите с Браво-то до около 140-150? По каталог му дават 9.9 ускорение, на мен 10.2, но съм слизал под тези секунди (пише на подписа). Дали ще мога да го ядосам, че е дал 20 бонки на вятъра, или ще купувам Absolut Vanilla? Щот’ тъй ми се ще да го бъзикна ...
      Fiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
      0-100 = 9.2 сек. Ами като дойде турбото ?

Коментар

Chefo написа:
        Момчета, я да ви питам нещо. Скоро шефа си взе BMW 320D, 2000 година, 136 коня. Дали ще мога да му свия сармите с Браво-то до около 140-150? По каталог му дават 9.9 ускорение, на мен 10.2, но съм слизал под тези секунди (пише на подписа). Дали ще мога да го ядосам, че е дал 20 бонки на вятъра, или ще купувам Absolut Vanilla? Щот’ тъй ми се ще да го бъзикна ...
        До 100 може и да го тупнеш,ама нагоре комън рейла има як въртящ момент и ще те тупне бая,силата му е нагоре
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Chefo написа:
          Аз трудно слизам реално под 10 сек ако искаш мое се пробваме че взехте да се излагате... ???
          Originally Posted by pla_y_men
          Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!

Коментар

Red Storm написа:
            Бухово...ех,спомени.Колко пари съм профукал там под формата на гуми за картинг,бензин и двутактово масло.Има ли още писта или е само подобие?
            Пистата си е перфектна, както едно време Но вече не се провеждат състезания с картинг... Но за сметка на това ние се събираме и си правим врътки.....
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

ne0 написа:
              Аз трудно слизам реално под 10 сек ако искаш мое се пробваме че взехте да се излагате... ???
              Шшшшшт, тихо, тихо

Коментар

Chefo написа:
                ne0 написа:
                Шшшшшт, тихо, тихо
                Ко тихо дай се нареждаме и да цепим Мрака ! Колите са равностойни.

Коментар

Какво ще рече равностойни? Моя двигател при Алфа е 120 коня.Абе ше ме биеш, не мога да споря

Коментар

ok!

Коментар

Колеги, да ви се похваля, чакам си на един светофар в маойата орехотрошачка Fiat Brava 1910cc TDI и гледам спря до мене Ауди А6 2.5тди и погледнах към шофиора и тои ме погледна и ми се исмя и аз се ядосах и се обърнах, гледам на жълто светофара, газ до 5000 оборота и потеглям ужастно гледам аудито ме минава, фърлям на 2-ра и изведнъж забелязах как почвам да настигам аудито, вече на трета 90км и се изравнихме и гледам как ме гледа нервно тоя шибил :D и вече до 110 бях с 2-3 метра пред него и идва следващия светофар спираме пак един до друг и ми клати раката си и неква такава физиономия
                      Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

Ми какво да кажа, стартове от 0 не съм имал за това пък летящти из града колкото щеш:ауди А4 1.9 тди 110кспассат 2.0 тди 140кс (една от най-бързите в моя скромен опит)каппа 2.4 жтд 136кс също доста бързичкавктра А 2.0 115 кс бмв 1.8 115кс (най-слабия котор ) бмв 1.8ис 143кс бмв 2.0 150кси други селски гъзари решили че са самолетиза сега нямам загуби но някога ще се промени
                        coupe 1,8 16V

Коментар

Същата работа мнооого летящи стартове ,но и с всеки които ми върже на акъла по сфетофарите :D но няма смисал да разправям че колегите с 1.6 си знаят кое минава и кое не
                          Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Никак не е реално това със сфетфоарите, от движение и т. нататък Нали се сещащте че 1-2 сек. докато разбере другия че се гоните, докато "върне" една надолу (ако е необходимо) или пък си продължи на същата предавка и я "смачка" до долу дори и с 30-50 коня повече в "улична" гонка може да не му стигнат 300-400 м или до другия сфетофар Истината е когато тръгвате заедно от място - и то само при положение че сте се разбрали категорично по един или друг начин за старт от място или дори "летящ" старт, но с една и съща скорост на една и съща предавка

Коментар

Колега така е прав си но не казвам че аз ги изпреварвам и крака до долу не ... Коагато мен ме изпревари някфа каруца се нервя и се навирам 40 50 санта зад бронята му момента в които тръгне да се наема вече съм на ляв мигач за да се осети кфо става дори и да се губи гонката адреналина си остава
                              Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Според вас на 200м кой ще е пръв:Фиат Типо 1.4 (71к.с. 1991г.)Омел Омега 2.0i (110к.с. ????г.)

Коментар

Working...
                                X