Аз не съм се пробвал до сега но оня ден на булеварда пред МЕИ късно вечерта от светофара пред въпросното до този пред Лесото едно клио чисто ново го направих криво и то не за други ами защото мойто много гасне на първа на бензин заради грешките в компа от газта и му давам повечко газ .Оня като се набра че може би ще се състезавам го оставих на светофара не знам с какъв двигател е но принципно те и малките им двигатели са по 80-90 коня.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ срещу другите коли...
Collapse
X
-
Август месец наистина имах бая победи,някой и от преди това:Passat W8(майче само емблемата беше такава че не бегаше)Mercedes A cdiMercedes C(бензинов майче 220 или нещо подобно)Mercedes S(не знам към беше,ма майче 320 )Mercedes G500BMW E36 320 черно със черни джамциBMW E39 525 tds x2 броя и на магистралата и в градаBMW 735Audi A4 1,8 quatroAudi A4 1,9 TDIAudi A6 2,5 TDIAudi A8 2,5 TDI(по пътя за кюстендил)Golf 4 TDIAstra 1,8 16vNissan SX100Golf 3 GTIGolf 2 GTIBravo 1,6 16vИ много с по малките двигатели :D :D :D_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Преди малко се прибирам и на един светофар един с едно Пасатче комби 1.8 му пишеше на багажника издува яко!!!Гледам го как се хили и ми сочи напред с ръка,викам си надут тъпак...ама тоя тъпак отвори прозореца и започна да ме псува на майка и каза "Аре бе отворко,нали си много отворен,бързак прост!"Аз се зачудих с какво съм го накарал да си помисли, че съм бързак???!!!Щом е рекъл,настъпих и аз!Той още повече,докато светна зелено...взе ми сатрта ама после се изравнихме и дори го бих до следващия светофар ама там аз трябваше да свивам на ляво а пък оня беше направо-като спряхме след драг-а,не ме псуваше вече,сигурно не е могъл да повярва,че го е отнесъл Фиат Типо 1.6...Да си призная дори и аз не можах да повярвам,че така се стекоха обстоятелствата...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Преди малко се прибирам и на един светофар един с едно Пасатче комби 1.8 му пишеше на багажника издува яко!!!Гледам го как се хили и ми сочи напред с ръка,викам си надут тъпак...ама тоя тъпак отвори прозореца и започна да ме псува на майка и каза "Аре бе отворко,нали си много отворен,бързак прост!"Аз се зачудих с какво съм го накарал да си помисли, че съм бързак???!!!Щом е рекъл,настъпих и аз!Той още повече,докато светна зелено...взе ми сатрта ама после се изравнихме и дори го бих до следващия светофар ама там аз трябваше да свивам на ляво а пък оня беше направо-като спряхме след драг-а,не ме псуваше вече,сигурно не е могъл да повярва,че го е отнесъл Фиат Типо 1.6...Да си призная дори и аз не можах да повярвам,че така се стекоха обстоятелствата...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
За последно вчера се дръпнахме на работа с едни колега дето "много му върви колата"Опел Комбо 2006 г. с фиатовски двигател 1,3 Мултиджет.Остана дълбоко замислен и се започна ама той твоя 1,7, ама туй-ама онуй.Пък те и двата мотора са по 70 коня и килограмите трябва да са близки щото баничарката е товарна и е без задни стъкла и седалкиFIAT Punto 1.7TD
Коментар
-
n_nikolow написа:За последно вчера се дръпнахме на работа с едни колега дето "много му върви колата"Опел Комбо 2006 г. с фиатовски двигател 1,3 Мултиджет.Остана дълбоко замислен и се започна ама той твоя 1,7, ама туй-ама онуй.Пък те и двата мотора са по 70 коня и килограмите трябва да са близки щото баничарката е товарна и е без задни стъкла и седалкиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Selqatin написа:Август месец наистина имах бая победи,някой и от преди това:Passat W8(майче само емблемата беше такава че не бегаше)Mercedes A cdiMercedes C(бензинов майче 220 или нещо подобно)Mercedes S(не знам към беше,ма майче 320 )Mercedes G500BMW E36 320 черно със черни джамциBMW E39 525 tds x2 броя и на магистралата и в градаBMW 735Audi A4 1,8 quatroAudi A4 1,9 TDIAudi A6 2,5 TDIAudi A8 2,5 TDI(по пътя за кюстендил)Golf 4 TDIAstra 1,8 16vNissan SX100Golf 3 GTIGolf 2 GTIBravo 1,6 16vИ много с по малките двигатели :D :D :DНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Вчера за 1ви път се пуснах на истинска гонка1та беше срещу БМВ 320 150 коня 6 цилиндъра. На 1-ва му взимам малко повече от кола, после на втора ми е на задницата и на 3-та вече почва да се изравнява с мен, ама и гонката свършва На по-дълъг път ще ме мине, но...2та беше срещу Калибра. Там проблеми няма и на 1ра 2ра и 3таCoupe 1.8 16V
Коментар
-
RAADOO написа:Вчера за 1ви път се пуснах на истинска гонка1та беше срещу БМВ 320 150 коня 6 цилиндъра. На 1-ва му взимам малко повече от кола, после на втора ми е на задницата и на 3-та вече почва да се изравнява с мен, ама и гонката свършва На по-дълъг път ще ме мине, но...2та беше срещу Калибра. Там проблеми няма и на 1ра 2ра и 3та: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
RAADOO написа:2 пъти се пускахме на сух асфалт, т.е. по улиците и 2-та пъти просто изчезваше зад мен и се появяваше чак на 3-та! И що да не мога да взема старта на кола дето е със 150+ кг по-тежка?И с какво браво си ти?: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
VirenEngel написа:RAADOO написа:2 пъти се пускахме на сух асфалт, т.е. по улиците и 2-та пъти просто изчезваше зад мен и се появяваше чак на 3-та! И що да не мога да взема старта на кола дето е със 150+ кг по-тежка?И с какво браво си ти?Coupe 1.8 16V
Коментар
-
RAADOO написа:VirenEngel написа:RAADOO написа:2 пъти се пускахме на сух асфалт, т.е. по улиците и 2-та пъти просто изчезваше зад мен и се появяваше чак на 3-та! И що да не мога да взема старта на кола дето е със 150+ кг по-тежка?И с какво браво си ти?: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
VirenEngel написа:RAADOO написа:VirenEngel написа:RAADOO написа:2 пъти се пускахме на сух асфалт, т.е. по улиците и 2-та пъти просто изчезваше зад мен и се появяваше чак на 3-та! И що да не мога да взема старта на кола дето е със 150+ кг по-тежка?И с какво браво си ти?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар