MatriX_Fucked, с какви двигатели са колите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ срещу другите коли...
Collapse
X
-
Аз да се похваля с мойто слабо двигателче на Бравото-1.4-12V-80 коня как правих кушия с колите на едни аверчета-400-500 м с Рено 19-1.7, 90 коня и го задминах, с рено меган-купе-1.6-90 коня-и него задминахпробвах се и с един голф 4- 1.9TDI-90 коня-ама ми зе акъла-издухваме като спрял-като вкючи 2ра и се изтрелва-усетих колко ми е слабо двигателчето
Коментар
-
Deyan Marinov написа:Аз да се похваля с мойто слабо двигателче на Бравото-1.4-12V-80 коня как правих кушия с колите на едни аверчета-400-500 м с Рено 19-1.7, 90 коня и го задминах, с рено меган-купе-1.6-90 коня-и него задминахпробвах се и с един голф 4- 1.9TDI-90 коня-ама ми зе акъла-издухваме като спрял-като вкючи 2ра и се изтрелва-усетих колко ми е слабо двигателчето
Коментар
-
kiler_4o написа:Deyan Marinov написа:Аз да се похваля с мойто слабо двигателче на Бравото-1.4-12V-80 коня как правих кушия с колите на едни аверчета-400-500 м с Рено 19-1.7, 90 коня и го задминах, с рено меган-купе-1.6-90 коня-и него задминахпробвах се и с един голф 4- 1.9TDI-90 коня-ама ми зе акъла-издухваме като спрял-като вкючи 2ра и се изтрелва-усетих колко ми е слабо двигателчетоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:kiler_4o написа:Deyan Marinov написа:Аз да се похваля с мойто слабо двигателче на Бравото-1.4-12V-80 коня как правих кушия с колите на едни аверчета-400-500 м с Рено 19-1.7, 90 коня и го задминах, с рено меган-купе-1.6-90 коня-и него задминахпробвах се и с един голф 4- 1.9TDI-90 коня-ама ми зе акъла-издухваме като спрял-като вкючи 2ра и се изтрелва-усетих колко ми е слабо двигателчето
Коментар
-
Deyan Marinov написа:Аз да се похваля с мойто слабо двигателче на Бравото-1.4-12V-80 коня как правих кушия с колите на едни аверчета-400-500 м с Рено 19-1.7, 90 коня и го задминах, с рено меган-купе-1.6-90 коня-и него задминахпробвах се и с един голф 4- 1.9TDI-90 коня-ама ми зе акъла-издухваме като спрял-като вкючи 2ра и се изтрелва-усетих колко ми е слабо двигателчетоno pain no pain
Коментар
-
Като четях тая тема ми беше много смешно щото 90% някой се бегал с голф..ама това кола ли е бе???но вчера съдбата и мен ме събра с един голф 3 ТДИ по маистралата за Варна....видях го аз наглеца че иска да ме изпревари а аз не се движех бавно с 160и си викам я па тоя с тоя голф...натиснаь и стигнах ръба 180км/ч а явно и на него там му бяха силите щотото залепнахме един за друг и никой не напредва..Тъпака абсолютен голфаджия изпреварваше по бавните коли през аварииното платно и така много време докато не дойде леко нанадолнище където пунтото събра силици и изплълни километража и почнахда махам на голфето....нещастника толкова се вбеси че накрая ме изпревари в един от тунелите сигурно с 160...ехх тия голфове и голфаджииPunto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
ibar написа:Последното беше 306 2.0/16бая бой изяде от дизелчетоПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:ibar написа:Последното беше 306 2.0/16бая бой изяде от дизелчето
Коментар
-
BOIT написа:ibar да питам , с Пунтото 1.9 дизел си скъсал 306 2.0 / 16V ? Тоя дето е карал Пежото или не е разбрал , че има заигравка или просто толкова си може , но поне според мен няма никакъв шанс дизелчето срещу такова пИжо :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Тия голфаджии ме вбесяват момчета... За 20мин 3 проблема с голфаджии Единия ме засича без да искал чак ми се извинява, втория изпреварва двапати от къде си иска и ми пречи да си карам нормално по цариградско (голф 3) а последния терикат с двойка фолд на раковкса точно преди да паркирам ми се разпибитка че съм спрял на пешеходец. Това е голямата случайност, че голфаджиите се се падат некви мутри типчета или какво... малко по бързи са 1.4 от мойто браво 1.4 ама ще зема си сложа нещо поне да не ме изпреварват...Иначе на магистралата по нанагорно от софиа за ботевград аз държа 160 тия едвам с 140/150 набират нз що
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар