Ти пък ги издигаш на пиедестал,а имал ли си досег до такива БМВ-та,еми незнам как да се изразя ама за 6 цилиндъра да изкараш 150 коня си е смешно,на въртящ момент и максимална скорост долу горе са го докарали,но сравнено с едно ХГТ си е направо смешен този 6так и като ускорение и като максимална скорост
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купе 1.8 vs БМВ E 36
Collapse
X
-
-
Влади написа:Ми сигурно съм имал досег, щом ги коментирам. И къде видя да хваля нещо, камоли да издигам на пиедестал? С тея коментари меко казано се изхвърляш Обоснови се и кажи с какво единия двигател е по-добър от другия, щото направо голословничиш.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
SHB написа:Ти пък ги издигаш на пиедестал,а имал ли си досег до такива БМВ-та,еми незнам как да се изразя ама за 6 цилиндъра да изкараш 150 коня си е смешно,на въртящ момент и максимална скорост долу горе са го докарали,но сравнено с едно ХГТ си е направо смешен този 6так и като ускорение и като максимална скоростFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Grisha_bravo написа:намери си като твоито купе и се дръпнете ии такаcoupe 1,8 16V
Коментар
-
Влади написа:Абе то бива, бива фенщина, ама вие тея БМВ-та ги изкарахте ептем куци коне...Айде малко по-трезво гледайте на нещата. Горния пост въобще няма и да го коментира, несериозен е просто. Дали е ИС или 20-ка няма никакво значение, вървят еднакво. 2.5ТДС-а пак е горе-долу на кантар. Според мен или е била някоя 18-ка 115 кс. или е поредното издухано БМВ.coupe 1,8 16V
Коментар
-
Александър1982 написа:Grisha_bravo написа:намери си като твоито купе и се дръпнете ии такаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Re: Купе 1.8 vs БМВ E 36
Александър1982 написа:Здравейте колеги,.... иии колежки (ако има такива) :D Нека споделя нещо случило ми се тая вечер!Карам си по един широк булевард в Мнт, на 3та с 30-40 и гледам отзад в далечината еднин бързо приближаващ субект, каращ на халогени. Заприлича ми на ГУОФФФ ма не бях сигурен.Увеличих скоростта на 70-75(трябваше да върна 2ра и да го поизчакам!) и той вече ме понастигна-видях БМВ. В момента в който го познах на около 20 метра зад мен, настъпих, но той приближаваше напористо-явно беше набрал яко. След секунди се позравнихме и бяхме с около 115-120. От тоя момент започвах да му дърпам- особенно след 120, но уви аз карах в дясната лента а той в лявата и в далечината кола-той намали и гонката приключи. Доколкото си познавам вече колата тоя нямаше шанс до прекъсвач на 3та. За 4та не говорим дори.Та ВЪПРОСЪТ: Какво беше това. по пътя на логиката изключвам 1.6, 1.8-115 к.с. 1.8 ТДС-90 к.состават 3ва възможни варианта:-1.8 IS -143 к.с-2.0 - 150 к.с-2.5 ТДС - 143 (най-малко вероятен от възможните според мен). Доколкото знам вървят повече от мен.Кво бихте казали ?YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
-
RaggaJungle написа:Александър1982 написа:Здравейте колеги,.... иии колежки (ако има такива) :D Нека споделя нещо случило ми се тая вечер!Карам си по един широк булевард в Мнт, на 3та с 30-40 и гледам отзад в далечината еднин бързо приближаващ субект, каращ на халогени. Заприлича ми на ГУОФФФ ма не бях сигурен.Увеличих скоростта на 70-75(трябваше да върна 2ра и да го поизчакам!) и той вече ме понастигна-видях БМВ. В момента в който го познах на около 20 метра зад мен, настъпих, но той приближаваше напористо-явно беше набрал яко. След секунди се позравнихме и бяхме с около 115-120. От тоя момент започвах да му дърпам- особенно след 120, но уви аз карах в дясната лента а той в лявата и в далечината кола-той намали и гонката приключи. Доколкото си познавам вече колата тоя нямаше шанс до прекъсвач на 3та. За 4та не говорим дори.Та ВЪПРОСЪТ: Какво беше това. по пътя на логиката изключвам 1.6, 1.8-115 к.с. 1.8 ТДС-90 к.состават 3ва възможни варианта:-1.8 IS -143 к.с-2.0 - 150 к.с-2.5 ТДС - 143 (най-малко вероятен от възможните според мен). Доколкото знам вървят повече от мен.Кво бихте казали ?ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
Grisha_bravo написа:е то къпетата са с хубава задница такаче нека да им се радват
Коментар
-
SHB написа:Grisha_bravo написа:е то къпетата са с хубава задница такаче нека да им се радватex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
може и да не е по темата ма има връзка с последното което каза колегата от Варна.Баща ми като стане въпрос за сравнение купето-вектрата му, намира нещо тъпо да каже да изтъкне сандъка ... бил мнооо по-добър от фиатката..... днес даже ме надмина с кеф, карахме заедно. ма как да му обясна че не ми се троши колата из дупките ..... трябва да се дръпнем някогаcoupe 1,8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар