Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купе 1.8 vs БМВ E 36

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ти пък ги издигаш на пиедестал,а имал ли си досег до такива БМВ-та,еми незнам как да се изразя ама за 6 цилиндъра да изкараш 150 коня си е смешно,на въртящ момент и максимална скорост долу горе са го докарали,но сравнено с едно ХГТ си е направо смешен този 6так и като ускорение и като максимална скорост
    Подобно твърдение е несериозно.В Ловеч гледах на едно място Мустанги - 95 година, няколко различни имаха.Еми V6 3.8 литра беше 150 коня...Някъде бях чел следната приказка-"Конските сили продават колата, въртящия момент печели състезанията."На старт 520 Е34 сигурно ще изостане от браво 1.6 ,само че е с 500 кила отгоре и 5 години по старо като модел.И според мен е много вероятно да го мине на дълга дистанция.Никой не ги вдига на пиадестал, но не може и да си затваряме очите .

Коментар

Влади написа:
      Ми сигурно съм имал досег, щом ги коментирам. И къде видя да хваля нещо, камоли да издигам на пиедестал? С тея коментари меко казано се изхвърляш Обоснови се и кажи с какво единия двигател е по-добър от другия, щото направо голословничиш.
      Трудно може да се опише с какво един мотор е по добър от друг,обикновенно може да се направи в някаква категория ,в сличая не говорим за издражливост ,живот и т.н. а показателите които се вадят от моторите от 6 цилиндъра имаш 150 коня и 190 нм,ами то е очевидно някой фиати ги вади и от по-малко ,сега ще кажеш(ама мотора е по-стар и т.н.) ,ами така е и ще бъдеш прав,не съм против БМВ нито съм адския фанатик и не поглеждам други коли освен Фиат,но този мотор е един от слабите на БМВ ,като цяло е36 е може би най-неуспешния модел на марката(не говоря като продажби)Карал съм не 1 или 2 пати е36 320 купе и не мога да ти кажа ,че ми доставя по голяма емоция или удоволствие от ХГТ ,а емоцията е достатъчна за сравнение-ти нали това искаше.
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

SHB написа:
        Ти пък ги издигаш на пиедестал,а имал ли си досег до такива БМВ-та,еми незнам как да се изразя ама за 6 цилиндъра да изкараш 150 коня си е смешно,на въртящ момент и максимална скорост долу горе са го докарали,но сравнено с едно ХГТ си е направо смешен този 6так и като ускорение и като максимална скорост
        Подобно твърдение е несериозно.В Ловече гледах на едно място Мустанги-95 година ,няколко различни имаха.Еми V6 3.8 литра беше 150 коня...Някъде бях чел следната приказка-"Конските сили продават колата,въртящия момент печели състезанията."На старт 520 Е34 сигурно ще изостане от браво 1.6 ,само че е с 500 кила отгоре и 5 години по старо като модел.И според мен е много вероятно да го мине на дълга дистанция.Никой не ги вдига на пиадестал,но не може и да си затваряме очите .
        Всичко е много относително :Данните за мощността на двигатели (специално при автомобили), не винаги могат да се сравнят, когато се дават в конски сили. Причината е, че условията за определяне на тази мощност са различни в различните страни. Така например в Германия мощността се определя в конски сили по DIN (т. е. DIN-PS), като двигателят е във ,,готово за вграждане
        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
        I am in love with my cars

Коментар

ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
            намери си като твоито купе и се дръпнете ии така
            в наше село Монтана.... невъзможно, дърпах се с браво 1.6 и чак след 120 почвах да му дърпам-и 2те коли са доста запазени, но тва браво ми се струва че мноо яко върви. не смея да изкажа мнение щото гледам тук как ги плювате 1.6 чийто собственици се изхвърлят
            coupe 1,8 16V

Коментар

Влади написа:
              Абе то бива, бива фенщина, ама вие тея БМВ-та ги изкарахте ептем куци коне...Айде малко по-трезво гледайте на нещата. Горния пост въобще няма и да го коментира, несериозен е просто. Дали е ИС или 20-ка няма никакво значение, вървят еднакво. 2.5ТДС-а пак е горе-долу на кантар. Според мен или е била някоя 18-ка 115 кс. или е поредното издухано БМВ.
              малко вероятно, преди с вектра 90 к.с му спорех на накова,а купето направо няма как да го сравня с тая вектра
              coupe 1,8 16V

Коментар

Александър1982 написа:
                Grisha_bravo написа:
                намери си като твоито купе и се дръпнете ии така
                в наше село Монтана.... невъзможно, дърпах се с браво 1.6 и чак след 120 почвах да му дърпам-и 2те коли са доста запазени, но тва браво ми се струва че мноо яко върви. не смея да изкажа мнение щото гледам тук как ги плювате 1.6 чийто собственици се изхвърлят
                аз не съм казвал попринцип ниЩо лошо за колата на коЙто и да е от форума .......
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +

Коментар

неее не намеквам дори че си казал
                  coupe 1,8 16V

Коментар

Re: Купе 1.8 vs БМВ E 36

Александър1982 написа:
                    Здравейте колеги,.... иии колежки (ако има такива) :D Нека споделя нещо случило ми се тая вечер!Карам си по един широк булевард в Мнт, на 3та с 30-40 и гледам отзад в далечината еднин бързо приближаващ субект, каращ на халогени. Заприлича ми на ГУОФФФ ма не бях сигурен.Увеличих скоростта на 70-75(трябваше да върна 2ра и да го поизчакам!) и той вече ме понастигна-видях БМВ. В момента в който го познах на около 20 метра зад мен, настъпих, но той приближаваше напористо-явно беше набрал яко. След секунди се позравнихме и бяхме с около 115-120. От тоя момент започвах да му дърпам- особенно след 120, но уви аз карах в дясната лента а той в лявата и в далечината кола-той намали и гонката приключи. Доколкото си познавам вече колата тоя нямаше шанс до прекъсвач на 3та. За 4та не говорим дори.Та ВЪПРОСЪТ: Какво беше това. по пътя на логиката изключвам 1.6, 1.8-115 к.с. 1.8 ТДС-90 к.состават 3ва възможни варианта:-1.8 IS -143 к.с-2.0 - 150 к.с-2.5 ТДС - 143 (най-малко вероятен от възможните според мен). Доколкото знам вървят повече от мен.Кво бихте казали ?
                    абе 1.8 IS , 2.0 няма значение милиарди пъти ама милиарди съм ги напикавал само задника на фиата ми гледат никога не могат да ми земат старт с сякви бмв-та съм се гонил (до 150 коня ) няма такъв който да ме е дръпнал така че тея бмв-та нямат място на сравнение с фиата МИР :P :D
                    YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
                    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
                    Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                    BEGACHKI

Коментар

Надявам се да е така ........ FOR EVER
                      coupe 1,8 16V

Коментар

RaggaJungle написа:
                        Александър1982 написа:
                        Здравейте колеги,.... иии колежки (ако има такива) :D Нека споделя нещо случило ми се тая вечер!Карам си по един широк булевард в Мнт, на 3та с 30-40 и гледам отзад в далечината еднин бързо приближаващ субект, каращ на халогени. Заприлича ми на ГУОФФФ ма не бях сигурен.Увеличих скоростта на 70-75(трябваше да върна 2ра и да го поизчакам!) и той вече ме понастигна-видях БМВ. В момента в който го познах на около 20 метра зад мен, настъпих, но той приближаваше напористо-явно беше набрал яко. След секунди се позравнихме и бяхме с около 115-120. От тоя момент започвах да му дърпам- особенно след 120, но уви аз карах в дясната лента а той в лявата и в далечината кола-той намали и гонката приключи. Доколкото си познавам вече колата тоя нямаше шанс до прекъсвач на 3та. За 4та не говорим дори.Та ВЪПРОСЪТ: Какво беше това. по пътя на логиката изключвам 1.6, 1.8-115 к.с. 1.8 ТДС-90 к.состават 3ва възможни варианта:-1.8 IS -143 к.с-2.0 - 150 к.с-2.5 ТДС - 143 (най-малко вероятен от възможните според мен). Доколкото знам вървят повече от мен.Кво бихте казали ?
                        абе 1.8 IS , 2.0 няма значение милиарди пъти ама милиарди съм ги напикавал само задника на фиата ми гледат никога не могат да ми земат старт с сякви бмв-та съм се гонил (до 150 коня ) няма такъв който да ме е дръпнал така че тея бмв-та нямат място на сравнение с фиата МИР :P :D
                        е то кУпетата са с хубава задница, така че нека да им се радват

Коментар

Grisha_bravo написа:
                          е то къпетата са с хубава задница такаче нека да им се радват
                          Абе те всички италиянки са с хубави задници(за колите говорим).Баварците са се ориентирали накъде да гледат,само внимавайте да не се сближат много много ,че не се знае какво ще се получи.

Коментар

SHB написа:
                            Grisha_bravo написа:
                            е то къпетата са с хубава задница такаче нека да им се радват
                            Абе те всички италиянки са с хубави задници(за колите говорим).Баварците са се ориентирали накъде да гледат,само внимавайте да не се сближат много много ,че не се знае какво ще се получи.
                            да неприятно е така като са се отплесналиии по задниците и са спрелии малко късн,о но нали се сеЩаш, че ако някоЙ се доближи толкова много до задницата на моята кола не само бмв-то му Ще е квадратно

Коментар

хахаах всички сте много забавни :D винаги ме радвате много когато сравнявате фиат с която и да е кола винаги фиат е номер ЕДНОевала на сички в тоя форум
                              YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
                              Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
                              Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                              BEGACHKI

Коментар

може и да не е по темата ма има връзка с последното което каза колегата от Варна.Баща ми като стане въпрос за сравнение купето-вектрата му, намира нещо тъпо да каже да изтъкне сандъка ... бил мнооо по-добър от фиатката..... днес даже ме надмина с кеф, карахме заедно. ма как да му обясна че не ми се троши колата из дупките ..... трябва да се дръпнем някога
                                coupe 1,8 16V

Коментар

Working...
                                X