то иЗказването е добро, но в се пак не е правилно да се ограничаваме и сравняват само италианки, мое мнение де.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бях издухан от некакъв Кадет
Collapse
X
-
ма не бе то беше точно и ясно написано кадет vs. купе те само мОсквич дето не са споменалииex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Сърбал съм му и аз попарата на един ЗаЗ. Ама беше старото купе - с врабчоуловителите отстрани :D Като поразпитах каква е тая виелица, дето ме мина все едно съм спрял, ме светнаха, че им присаждат двигатели от VW. Някой каза по-горе, че само Москвич не е споменаван. Значи сега му е времето. Едни пичове бяха сложили на една 12-сетка скорости от Баварка и тази кола летеше като ракета. Отваряш капака - там оригинален двг с надпис "АЗЛК". Що народ си е ритал колите покрай него - чет няма. Та мисълта ми беше - достатъчен е читав двигател, с подходящи скорости или диференциал и ето ти фъртуна.Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
знаех си че някоЙ веднага Ще даде пример с москвич, като казах че само москвич не бяхте споменалиex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
DaDa написа:6ma7ka7a написа:Колега, ако говорим за бегачки до 150 няма по-бърза от Astra GSI кадетчето е по-слабо от астрите.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Grisha_bravo написа:знаех си че някои веднага ште даде пример с москвич като казах че само москвич не бяхте споменалиFiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
москвич алеко,........с двигател от МЕSERATI bi-turbo http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...85%D0%B5%D1%80
Коментар
-
Колеги има и една друга модификация на Kadett GSI Champion. Малко вероятно е да те е задминала точно такава но ако това е случая да знаеш, че това което си изпитал е напълно възможно и в границите на нормалното. Все пак тая модификация разполага с 180к.с. което е с 30 повече от стандартното GSI. И аз сuм на мнение обаче, че кадета е по-бърз от астрата. Защото е по-старо поколение той е директен противник на Golf GTI като дори е по-добър от него. Мога да ви приложа и статия за да докажа твардението си . Иначе и аз сам имал подобна неприятна случка между Берковица и Монтана. Заядохме се с една Astra GSI и бяхме кофти наказани при скорост 170+ :DFiat Tipo 1.6 SX '92 159.A3 - X
Lancia Y 1.2 '00 850.А3 000 - X
Fiat Bravo 1.6 16V SX `96 182.A4000
Piaggio Vespa PK50XL
Иж Планета 2 '67, Иж Юпитер 3К '73
Коментар
-
dodge1969 написа:Колеги има и една друга модификация на Kadett GSI Champion. Малко вероятно е да те е задминала точно такава но ако това е случая да знаеш, че това което си изпитал е напълно възможно и в границите на нормалното. Все пак тая модификация разполага с 180к.с. което е с 30 повече от стандартното GSI. И аз сuм на мнение обаче, че кадета е по-бърз от астрата. Защото е по-старо поколение той е директен противник на Golf GTI като дори е по-добър от него. Мога да ви приложа и статия за да докажа твардението си . Иначе и аз сам имал подобна неприятна случка между Берковица и Монтана. Заядохме се с една Astra GSI и бяхме кофти наказани при скорост 170+ :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар