приятелю G60 е с принудително пълнене http://www.vwclub-bg.org/articles.php?id=12 .... не го сравнявай с по-горе споменатите коли щото отиваме на C20LET или на LOTUSa на омега
Абе що пак говорите глупости,карал с 220 и кадета го минал като спрял,тоз кадет да не е карал с 320,явно толкова си карал с 220 и ти.И като е 150 коня колата какво трябва да въри 2 пъти повече от 70 коня кола ли.
Какво е това Г60 за 7,3 до 100 Вие започвате да ме учудвате и да се смея ли, плача ли И кво-Ц20Лет е нещо повече мотор от 4.16 Турбо на Фиат/Ланча ли А тая омега е опел, колкото аз съм космонавт :D
Какво е това Г60 за 7,3 до 100 Вие започвате да ме учудвате и да се смея ли, плача ли И кво-Ц20Лет е нещо повече мотор от 4.16 Турбо на Фиат/Ланча ли А тая омега е опел, колкото аз съм космонавт :D
Абе направи едно кръгче с кола която е с двигател C20LET и ще видиш за какво става въпрос неказвам,че върви по-малко или повече от фиат/ланчия които са с турбо, но си е стреличка това е моето мнение по въпроса.
споменах Ц 20ЛЕТ щото колегата похвали Г60 но той не е атмосферен а омегата не е, и ГСИ не е и лета не е,само че не е разработен от опел щото са си кауни ма ги монтират на опел, така че са.... да не би алфа ромео 8C да е с мотор на алфа
Бате къде отиде у т.нар. "суперкари" :D Иначе никой не казва че ЛЕТ-а е лош или не върви, но далеч не е по-добър или доказал се от Фиат-овия турбо мотор, а и не само
Коментар