Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бях издухан от некакъв Кадет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе еЙ пунтака ми вЪрви с 200 на тая същата магистрала 90 к.с па камо ли нЯкоЙ стегнат такъВ кадет запазен и ше има "ЗЕМИИИИ" :D

Коментар

Много им се плашите на тия хлопели :D
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Може, може...Аз имам един стар Кадет, 1987-ма, 1.3, дето като го подгони "ръждата" върви с 165 км/ч. Повече не ще. А е само 60 к.с. А колко ли вдига един 150 коньов...?!?

Коментар

Immortal написа:
          Може, може...Аз имам един стар Кадет, 1987ма, 1.3, дето като го подгони "ръждата" върви с 165 км/ч. Повече не ще. А е само 60 к.с. А колко ли вдига един 150 коньов...?!?
          те тез 150 к.с много бягат и ако ги олекотиш малко и ако ги пипниш си пукат д......а
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Не знам колеги, но аз много сЪм ги намразил тези хлопели напраВо не знам.Иначе колега според мен е било некое пипано кадет-че .... нормално все пак в наши времена чист опел, коЙто да не е пипан е трудно да видиш За мен 200+ км/ч да те мине такъв дарак е малко ненормално особенно, както ти казваш без никакви затруднения ... Поздрави
            Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

Нормално, ако Кадета е бил С20ХЕ или С20ХJЕ 156 к.с. (не си спомням точно типа на мотора на 2-рия) и при собствено тегло м/у 970 и 1010 кг., а оше повече като знаем колко лесно се намира и вкарва в час такъв мотор - и резлутата е налице Още повече че ти си с 1,8л 131 к.с. мотора, не виждам какво се учудваш толкова колега? Астра Ф с този мотор, леки доработки и в добра кондиция си прави 240 км/ч спокойно, виж за да му се опънеш в класа му трябва да си с много добро "седичи" - много хора с ХЕ-та остават озадачени след среща с такова :D

Коментар

Tie написа:
                Нормално, ако Кадета е бил С20ХЕ или С20ХJЕ 156 к.с. (не си спомням точно типа на мотора на 2-рия) и при собствено тегло м/у 970 и 1010 кг., а оше повече като знаем колко лесно се намира и вкарва в час такъв мотор - и резлутата е налице Още повече че ти си с 1,8л 131 к.с. мотора, не виждам какво се учудваш толкова колега? Астра Ф с този мотор, леки доработки и в добра кондиция си прави 240 км/ч спокойно, виж за да му се опънеш в класа му трябва да си с много добро "седичи" - много хора с ХЕ-та остават озадачени след среща с такова :D
                така е, ама и се пак няма как ... винагии има по-нахранен двигател
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +

Коментар

а мани ги ти тея кадетки,о собено GSI много вЪрвят еЙ...пак и много евтино се доработват. МоЙто старо Аскони с малко доработки почна да си пЪлни километража нища си помислям един къдиет как ще вЪрви с малко настроЙки
                  Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

С20ХЕ - 150кс 189Nm(нещо такова) монтирани на астрите20ХЕ - 156 кс, за момент беше около 200 и малко по-вече...не съм сигурен ще излъжаИмам познат от Габрово та той ми разправя, той е луд астражия, на някакво Междене около Габрово или Търново.Опел КЛОЗЕТ незнам коя година с 20Хе мотора с препилвана глава, смукателни колектори от тръби за кенеф от КДН- Габрово иии с някви други простотий....но домашно направени (пича не е паралия да хвърля за глупости), та до него става порше мисля 4е е 944 щото мотора му е бил 240кс 2.5 боксер с турбо..не пипан.... та пича идва от Стара загора и става КЛОЗЕТА до него....гледката е билаа мноооооо грозна като се има в предвид че КОТЕЛА струва колкото 1 джанта на порша ..... прай си изводи за кенефа ... и аз карам купе 1.8 таман сега се връщам от София през Витиня и имам материал за разказване :D
                    coupe 1,8 16V

Коментар

Александър1982 написа:
                      С20ХЕ - 150кс 189Nm(нещо такова) монтирани на астрите20ХЕ - 156 кс, за момент беше около 200 и малко по-вече...не съм сигурен ще излъжаИмам познат от Габрово та той ми разправя, той е луд астражия, на някакво Междене около Габрово или Търново.Опел КЛОЗЕТ незнам коя година с 20Хе мотора с препилвана глава, смукателни колектори от тръби за кенеф от КДН- Габрово иии с някви други простотий....но домашно направени (пича не е паралия да хвърля за глупости), та до него става порше мисля 4е е 944 щото мотора му е бил 240кс 2.5 боксер с турбо..не пипан.... та пича идва от Стара загора и става КЛОЗЕТА до него....гледката е билаа мноооооо грозна като се има в предвид че КОТЕЛА струва колкото 1 джанта на порша ..... прай си изводи за кенефа ... и аз карам купе 1.8 таман сега се връщам от София през Витиня и имам материал за разказване :D

Коментар

Александър1982 написа:
                        :D Трябваше да го прочета няколко пъти, докато схвана за кво иде реч.
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

ее.... малко така се изразих накриво..... е никой не знае кво точно е било само знам че оня астраджията не лъже....
                          coupe 1,8 16V

Коментар

аз предлагам да не отклуняваме темата на колегата с други коли

Коментар

не не няма да пиша нищо тук
                              coupe 1,8 16V

Коментар

Колега не го мисли , в ако кадета е бил 2000 16V то няма какво да го мислиш в своя клас при атмосферните двигатели той е най бърз след това с Астра 2000 16V и после е вектра , за инфо браво HGТ пада с много от астрата а от кадета вземи си бинокъл :D P.SНе ме питай от де ги знам тия работи

Коментар

Working...
                                X