здравейте колеги, ето една много странна случка - карам си с купето на магистралата за Бургас и знаете някЪде около 7-8 км. преди да влезете в БУргас е една голяма права та там точно викам сега е момента да настъпя купето и да му се накефя и така карах с 220 задминавах баварки, мерцедеси, джипове, каквото се сетите и нещо много странно ми се случи тъй като карах в лявата половина погледнах си дясното странично огледало и гледам някакъв кадет, ама от онея сещатете се 86-та година идва с голяма скорост и ме разминя сякаш аз карам с 150, а тоЙ с 200, кажете какво е това нещо сега GSI-ка може ли да ми го причини :D п. с.: не е от най-смислените теми, ама толкова странно ми стана, че викам да споделя със съфорумниците
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бях издухан от некакъв Кадет
Collapse
X
-
Не искам да те отчайвам,ама има кадети 130 к.с.,които ще си те отвяват когато и както си искат.Казвам го защото гледам,че купето ти е 131 к.с..Да не говорим пък за кадет 2.0 16v GSI 150 к.с.Кофти,ама такваа е реалноста.Renault Megane Coach 2.0 16v F7R
ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
Fiat Duna 1.1 '87
ex Fiat Uno 1.3 '86
Коментар
-
MaLko_NapRaven написа:Не искам да те отчайвам,ама има кадети 130 к.с.,които ще си те отвяват когато и както си искат.Казвам го защото гледам,че купето ти е 131 к.с..Да не говорим пък за кадет 2.0 16v GSI 150 к.с.Кофти,ама такваа е реалноста.
Коментар
-
V@cho написа:MaLko_NapRaven написа:Не искам да те отчайвам,ама има кадети 130 к.с.,които ще си те отвяват когато и както си искат.Казвам го защото гледам,че купето ти е 131 к.с..Да не говорим пък за кадет 2.0 16v GSI 150 к.с.Кофти,ама такваа е реалноста.
Коментар
-
!
И мене ме съмнява нещо. Наилстина от старт кадета има шанс, от етящ старт пак има. Все пак кадета е 90г.Наистина изглежда странно да те задмине с 200++ По скоро е бил някой назобен. Във Варна има един направен за рали само седалки и кабели имаEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
наистИна е кофти някав назлобЕн кошник да те мине, ама можЕ да е бил 2.0 16V те бягат ....ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Sev написа:V@cho написа:MaLko_NapRaven написа:Не искам да те отчайвам,ама има кадети 130 к.с.,които ще си те отвяват когато и както си искат.Казвам го защото гледам,че купето ти е 131 к.с..Да не говорим пък за кадет 2.0 16v GSI 150 к.с.Кофти,ама такваа е реалноста.YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
-
Re: Бях издухан от некакъв Кадет
RaggaJungle написа:здравейте колеги, ето една много странна случка - карам си с купето на магистралата за Бургас и знаете някЪде около 7-8 км. преди да влезете в БУргас е една голяма права та там точно викам сега е момента да настъпя купето и да му се накефя и така карах с 220 задминавах баварки, мерцедеси, джипове, каквото се сетите и нещо много странно ми се случи тъй като карах в лявата половина погледнах си дясното странично огледало и гледам някакъв кадет, ама от онея сещатете се 86-та година идва с голяма скорост и ме разминя сякаш аз карам с 150, а тоЙ с 200, кажете какво е това нещо сега GSI-ка може ли да ми го причини :D п. с.: не е от най-смислените теми, ама толкова странно ми стана, че викам да споделя със съфорумниците
Коментар
-
///// написа:Гонила го е ръждата, та затова е бягал толкова бързо!ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар