колеги, здравейте на всички, абе да ви кажа тука в моя град имаше един пич, дето винаги много ми се е кефил на купето се му се възхищаваше и сега на скоро си купи селика от новите мисля, че е 2002, но не съм сигуренр та сложил си пича спортен филтър и махнал гЪрнетата оставил само крайното и ми почна много ме врЪнка да ги дърпаме колите та вие как мислите моето купе е 131 коня, а на пича селиката е 143, а пък и 2-те са с 1.8 двигатели, та кажете да се пускам ли мисля, че битката ще е равностойна пък и мисля, че мога да го бия дори
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос - Фиат Купе срещу Тойота Селика
Collapse
X
-
Re: Въпрос- Фиат Купе срещу Селика
Освен, че е с повече коне,той е и доста по лек от теб, което е голямо предимство, ускорението до 100 при него е и с около половин секунда по-добро по каталожни данни..........Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
благодаря за насърчяването колеги другата седмица ще ги пуснем колите и даже и с камера ще се снима, и после ще пусна клипа в youtube и ще ви дам линк той е малко глупавичък тоя пич мисля, че ще ги изиграя с една хубава добавка в горивото и с леко улекотяване на моята кола, ще и махна басскасата, резервната гума, куфара с инструментите сещатет се :D той тея работи няма да се сети за тях никогап.с. не знах, че селиката е по-лека от купето, по каталог моето купе мисля, че тежеше 1100, ама не съм сигурен на 100 %YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
-
Grisha_bravo написа:около 1400 е, ама се пак кЪсметAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Не знам, колеги може и да няма шанс ма се пак купетата са жестоки резачки смени твоито за едно купе 2.0 20V Limited Edition и го караи да се бегате ше до да гледам дажее :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D извинете за отклонението :D :D Fiat Coupe 2.0 20 V Turbo Limited Edition Fiat Coupe 20VT Garrett GT2871R **380PS** :D :D :D :D :D 381 коняяяяя
Коментар
-
V@cho написа:Не знам, колеги може и да няма шанс ма се пак купетата са жестоки резачки смени твоито за едно купе 2.0 20V Limited Edition и го караи да се бегате ше до да гледам дажее :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D извинете за отклонението :D :D Fiat Coupe 2.0 20 V Turbo Limited Edition Fiat Coupe 20VT Garrett GT2871R **380PS** :D :D :D :D :D 381 коняяяяяex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
nastybg написа:Grisha_bravo написа:около 1400 е, ама се пак кЪсметYOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
-
V@cho написа:Не знам, колеги може и да няма шанс ма се пак купетата са жестоки резачки смени твоито за едно купе 2.0 20V Limited Edition и го караи да се бегате ше до да гледам дажее :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D извинете за отклонението :D :D Fiat Coupe 2.0 20 V Turbo Limited Edition Fiat Coupe 20VT Garrett GT2871R **380PS** :D :D :D :D :D 381 коняяяяяRenault Megane Coach 2.0 16v F7R
ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
Fiat Duna 1.1 '87
ex Fiat Uno 1.3 '86
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар