Снощи се пребирах от Овча Купел и малко след като влезнах в Красна Поляна по булевард К.Величков на един светофар един голфар ме издразни , и като се ядосах, 1 цедка, 2 цедка, 3 цедка и голфара остана доста назад, а най-важното, че беше 4-ка.Просто няма какво да говорим. :DТази тема по-добре изглежда в този раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снощи сдухах един голфар
Collapse
X
-
Колега bravosx (presiqn), висшист се каниш да ставаш, вземи го научи малко тоя правопис, даже и заглавието ти е с грешка.bravosx написа:Снощи се пребирах от Овча Купел и малко след като влезнах в Красна Поляна по булевард К.Величков на един светофар един голфар ме издрани , и като се ядосах, 1 цедка, 2 цедка, 3 цедка и голфара остана доста на зад , а наи важното че беше 4ка.Просто няма какво да говорим. :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Какво странно виждате в това бравото да дръпне голфа, още повече че е 4-ка. Колкото е по-нова колата, толкова е по-тежка, а ако голфа е 80 коня, и бравото е 80 коня, си е съвсем нормално, да го дръпне. Имам приятел с джета 2, която е 1,6 и е около 75 коня (обаче преди 24 години ) и тази джета определено не върви по-зле от голф 4 1,4. Карал съм последната астра, която пак е 1,4 и е 90 коня май и мога да ви кажа че е много умрял кон. Момчето с тази астра си мислеше че много върви, ама много и го накарах да се дръпнем на около 200 метра, защото нямаше по-дълга отсечка на безопасно място. Резултата беше около 30 метра предмина за бравото.
Коментар
-
Първо на първо не бехме в различни посоки.На светофара бях застанал пред него , щото минах на червено , и той се издразни и застана до мен.И извинявам се , вие с големите двигатели със сигорност сте по-големи гъзари.Извинявам се че съм ви засегнал достойнствотоИ Sachma , що си мислеш че не върви колата.?
Коментар
-
bravosx написа:Първо на първо не бехме в различни посоки.На светофара бях застанал пред него , щото минах на червено , и той се издразни и застана до мен.И извинявам се , вие с големите двигатели със сигорност сте по-големи гъзари.Извинявам се че съм ви засегнал достойнствотоИ Sachma , що си мислеш че не върви колата.?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:bravosx написа:Първо на първо не бехме в различни посоки.На светофара бях застанал пред него , щото минах на червено , и той се издразни и застана до мен.И извинявам се , вие с големите двигатели със сигорност сте по-големи гъзари.Извинявам се че съм ви засегнал достойнствотоИ Sachma , що си мислеш че не върви колата.?Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар