Пускам темата защото искам да зная мнението ви колеги ние се дърпахме, но го подцених оказа се достоен съперникккк
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat punto 1.6 i.е - 90 к.с vs Vento 1.8 - 75 к.с hmmmm
Collapse
X
-
miiiiiiiii
пичовеее до 120 го водя една кола растояниее и го задминох че идваше кола в насрешнотоо ма мислех че ше ми е по лесноо а проблема ми е въф въздушния филтър напукан еее ет ви пикккклл.... на двигателаа ма тук още не е напуканнл... инак др проблем няямм емм дурее тръгнахх дрепнах го и после се задържа на 1 кола растояниее Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Прикачени файлове
Коментар
-
Re: miiiiiiiii
1.8 имат само 90 коня венто върви малко повече от голф 3 1.8 просто по големите коли ги правят да вървят малко повече не знам да ти кажа на тези гонки които ги правите просто не знам какви порфита сте а има и друго немските коли се продават в цял свят а къде се продава фиат че не ми е ясно тъпо е като почнете да плюете по другите марки щото 200 тъпака са напудрили колите си с разни цигании това не означава че марката била боклук влезте във форума на бмв на пример да видите на обявите за продажба на автомобили има всякакви коли за продажба от всички националности и няма мнения като ква е тази тъпа алфа и ква е тази френска косерватук и вие вече не оставате по назад от голфаджиите
Коментар
-
Vento има 75 к.с. (справка - тук - http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/12965.html).Ако наистина е било такова обаче, няма как да е съизмеримо с 90 кс. Пунто, нито на тегло, нито по мощност, нито по въртящ момент.Явно не си вложил всичко от себе си или ти се е досвидяла колата А към горния потребител кво да кажа? Първо, не слагай на кантар всички немски коли - нима можеш да сравняваш Мерцедес, БМВ или Порше с Опел или ФауВе?Нищо оскърбително към Фолксвагените не видях в горните постове, че чак така да се засягаш. А Голфаджиите са отделно племе... Самият мерак да си купиш Голф е меко казано... странен (майтапя се). А и като го накичиш с ония ми ти светещи в синьо пръскалки, антенки и други подобни, както и с лепенки Рекаро, НОС, Момо и други подобни... е кво да кажа?
Коментар
-
chombe написа:1.8 имат само 90 коня венто върви малко повече от голф 3 1.8 просто по големите коли ги правят да вървят малко повече не знам да ти кажа на тези гонки които ги правите просто не знам какви порфита сте а има и друго немските коли се продават в цял свят а къде се продава фиат че не ми е ясно тъпо е като почнете да плюете по другите марки щото 200 тъпака са напудрили колите си с разни цигании това не означава че марката била боклук влезте във форума на бмв на пример да видите на обявите за продажба на автомобили има всякакви коли за продажба от всички националности и няма мнения като ква е тази тъпа алфа и ква е тази френска косерватук и вие вече не оставате по назад от голфаджиите
Коментар
-
като гледам така е имат и такъв на жена ми бях взел един голф 3 беше 90 коня моно инжекция после видяла някъде пунто 2 мисля че го водят и сега си го кара а за вървене почти съм сигурен че го биеш ако пак ти казвам е 75 коня неговия да не те мента нещо или да ти има нещо на двигателя преди имах лагуна двойка двигател и се чудех защо не иска да вдига повече от 160 и накрая се оказаха клапани като оборотите ми бегаха съвсем едва забележимо в спряло състояние майсторите ми викаха ходи си оправи газовата а газаджиите не от бензина е :D по принцип със двигателите на волфа мислех че съм наясно имам много познати с коли на марката и всички с този двигател са 90 коня сега виждам че имат и 75 коня но никога не е късно да станеш за резил за справка в мобиле ще видиш колко коня са повечето1.8 даже не видях нито един 75 коня и 1.6 ги погледни да видиш колко са
Коментар
-
Re: d
kantarev написа:Ако говорим за венто ,което е брата близнак на сеат толедо ,ако е бил 75 коня значи е 1.6,защото при толедото 1.6 е винаги 75 коня а 1.8 е 90 коняLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Re: d
mitaka_71 написа:kantarev написа:Ако говорим за венто ,което е брата близнак на сеат толедо ,ако е бил 75 коня значи е 1.6,защото при толедото 1.6 е винаги 75 коня а 1.8 е 90 коня
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар