Снощи на връщане от центъра задминах една капа и човека нещо му прищрака (както става и при мен като ме задмине някой докато карам бързо), та тръгна след мен, 2-3 пъти се разминаваме, но едната кола определено имаше надмощие Накрая спрях да натискам, защото влязохме комплекса и стана прекалено опасно ... Но той продължи да натиска и едвам взе един завой, но това са подробности После го настигнах, задминах, пуснах аварийните, човека спря до мен, запознахме се и си поговорихме Един добър край на едно добро начало Та Ви питаме, кой според вас е имал надмощие в случая ?Lancia Kappa 2.0 20V - всички познаваме тоя мотор Toyota Auris 2.0 D-4D - 126 к.с. 300нм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Toyota Auris vs Lancia Kappa
Collapse
X
-
Че съм го схрускал сте прави, но Lancia Kappa никога не съм карал :DНа всяко негово натискане - отдалечава се на 2-3 коли разстояние и в момента, в който натисна газта до край просто го настигам без да се замисля... особено като включих пета (на 4та на 4000 оборота вървеше по-малко, от колкото на пета на 2000 и не знам колко , което е логично за турбодизел де ) ... Просто капата на всяко мое натискане изоставаше сериозно ... ама въртящият момент си казва думата
Коментар
-
kiler_4o написа:Че съм го схрускал сте прави, но Lancia Kappa никога не съм карал :DНа всяко негово натискане - отдалечава се на 2-3 коли разстояние и в момента, в който натисна газта до край просто го настигам без да се замисля... особено като включих пета (на 4та на 4000 оборота вървеше по-малко, от колкото на пета на 2000 и не знам колко , което е логично за турбодизел де ) ... Просто капата на всяко мое натискане изоставаше сериозно ... ама въртящият момент си казва думатаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:kiler_4o написа:Че съм го схрускал сте прави, но Lancia Kappa никога не съм карал :DНа всяко негово натискане - отдалечава се на 2-3 коли разстояние и в момента, в който натисна газта до край просто го настигам без да се замисля... особено като включих пета (на 4та на 4000 оборота вървеше по-малко, от колкото на пета на 2000 и не знам колко , което е логично за турбодизел де ) ... Просто капата на всяко мое натискане изоставаше сериозно ... ама въртящият момент си казва думата
Коментар
-
kiler_4o написа:бе до някъде имаш съвсем малко право, но не подценявай тойотата... с тоя въртящ момент .......все пак модел 2007 год. е, най-малкото ... и е само 1300 кг а 300 нм са си 300 нм... капата не вярвам да има толкова много
Коментар
-
ici написа:kiler_4o написа:бе до някъде имаш съвсем малко право, но не подценявай тойотата... с тоя въртящ момент .......все пак модел 2007 год. е, най-малкото ... и е само 1300 кг а 300 нм са си 300 нм... капата не вярвам да има толкова много
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар