ei pi4ove za men punto gt e kolata,neznam dali se 4upi turbo i dr vajno e 4e varvi na samolet koito iska moje gi pusnemКолега, кирилицата колега......де е. Занапред пиши на кирилица.Модераторски екип на fiat-bg.org
Ако ме питат сега каква кола бих си купи -ще отговоря Пунго ГТ
зна4и този пи4 ако не сие купил "турбалан" много е сагре6ил.Това ми е втората бензинарка с турбо немисла да изневерявам с атмосверка :D А гт е вазможно наи здравия и достапен двг. за тунинг ,а за да се с4упи тази турбина....трябва много да обясняжам.Поста да се коригира. Мисля че е безмисленно да обяснявам защо.Модераторски екип на fiat-bg.org
16-17 на 100 разход на ГТ !?!?!?!? Ти луд ли си бе колега ! Некои хора само пишан коментари да им се вдига ранга!
Колега ,ама той се шегуваше!Всичко беше ирония породена от постовете на пича задал въпроса в темата!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
16-17 на 100 разход на ГТ !?!?!?!? Ти луд ли си бе колега ! Некои хора само пишан коментари да им се вдига ранга!
НЕ, не съм луд колега. На път съм, ама още има какво да се желае. Ако искаш да си изкарам документ, че да видиш. Вземи два три поста по-надолу да прочетеш, преди да пишеш.
Пич ако ти се счупи турбото, ще ти излезе през носа. Не само то, ами и всички части по колата са много скъпи, а и се чупи често. Изобщо не ти трябват такива боклуци. И разхода е много висок - към 16 17 без проблем ще ги минеш. Поне да вървеше, ами то и не върви това пунто.
Аман от глупости ... Турбо ИХИ за това пунто барира м/у 150 и 300 лв . Слагането на 1 турбо ти е 100 лв. за работа , немисля че от това ще ти се извие свят .... Такаче неискам да убидя никои но хора които незнаят и коментират , без потенцял ... просто няма смисал .... А колега спрямо тебе ако ти се кара такава кола , взимаш и караш а не да мислиш кога ще се счупи.Моето като го взех счупи се направиьх я карам си я с кеф .... ако искаш кола която да ти доставя удоволствие немисли ремонтите , и неслушай всеки 2-ри какви Не компетентни мнения дава , а просто си провери в нета колко ти струва и ще прецениш . Ако имаш на година по 500-600 лв. да даваш за тази кола ВЗИМАИ КАРАИ С КЕФ . УСПЕХ от мене :D
Коментар