сърбят ме гумите нещо зверски напоследък, та до 2-3 дни, ако на някой му се тества с хгт 96-та да не се притеснява...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
хгт си търси нещо подобно за спринтче?
Collapse
X
-
Токо,Токо, като си толоз отворен, ми купи си нещо HGT 2000-или 2001Г бре!Файдата ще ти е повече, отколкото да се ежиш тук и некой с подобно да ти натрие носът.Пък ако толкова много те сърби, пусни го и из другите форуми.Съ-акълници ще намериш бол, особено в "тунинг.бг"!!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Nino написа:Токо,Токо, като си толоз отворен, ми купи си нещо HGT 2000-или 2001Г бре!Файдата ще ти е повече, отколкото да се ежиш тук и некой с подобно да ти натрие носът.Пък ако толкова много те сърби, пусни го и из другите форуми.Съ-акълници ще намериш бол, особено в "тунинг.бг"!!!!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Re: хгт си търси нещо подобно за спринтче?
Snaker написа:toko написа:сърбят ме гумите нещо зверски напоследък, та до 2-3 дни, ако на някой му се тества с хгт 96-та да не се притеснява..."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Mitko написа:toko написа:Snaker написа:toko написа:сърбят ме гумите нещо зверски напоследък, та до 2-3 дни, ако на някой му се тества с хгт 96-та да не се притеснява..."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:Snaker написа:toko написа:сърбят ме гумите нещо зверски напоследък, та до 2-3 дни, ако на някой му се тества с хгт 96-та да не се притеснява...:: Show me some Madness ::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар