Няма ли някой с фиат купе интересувам се от къде мога да си купя интериорно фолио и антикрило Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да кажем нещо и за FIAT COUPE
Collapse
X
-
Абе аз нямам купе обаче много бих искал да имам!На скоро пуснах тема’’Fiat coupe 2.0 16v или Fiat bravo 2.0 20v’’не зная дали си явиждал,но много се двуомя между двете прекрасни возила коя да извераи евентуално това лято да купя.Ако може напиши ми своите впечетления относно твоето купе(как се държи на пътя как е ускорението динамичен ли е двигателя...)За мен е важно една кола да има спортен характер да е пъгава на пътя с директно и послушно управление и да има най важните неща за водача(оборотомер уред за налягането на турбото удобен волан голям плътен скоростен лост перфектна хранетелна и изпускателна система и разбирасе чар)Мисля че купето е точно такъв вид автомобил.А относно фолиото май съм видал в Шел :DAlfa Romeo 146 JTD
-
ABARTH написа:Абе аз нямам купе обаче много бих искал да имам!На скоро пуснах тема’’Fiat coupe 2.0 16v или Fiat bravo 2.0 20v’’не зная дали си явиждал,но много се двуомя между двете прекрасни возила коя да извераи евентуално това лято да купя.Ако може напиши ми своите впечетления относно твоето купе(как се държи на пътя как е ускорението динамичен ли е двигателя...)За мен е важно една кола да има спортен характер да е пъгава на пътя с директно и послушно управление и да има най важните неща за водача(оборотомер уред за налягането на турбото удобен волан голям плътен скоростен лост перфектна хранетелна и изпускателна система и разбирасе чар)Мисля че купето е точно такъв вид автомобил.А относно фолиото май съм видал в Шел :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар