аз имам под ръка един Garmin etrex vista CX, някой има ли представа дали мога да го накарам по подобен начин да мери 0-400м, 0-100 км/ч и т.н.?П.С. Подобен software и за Blackberry ми върши работа ако има...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вечер, в която цифрите заговориха
Collapse
X
-
ivo098 написа:P.P.S.дайте такъв software за Симбиан, сега разбрах че един приятел си е взел N95
Коментар
-
ici написа:ivo098 написа:P.P.S.дайте такъв software за Симбиан, сега разбрах че един приятел си е взел N95ще кача и двете програми за да видя дали ще дават близки стойности
ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
ivo098 написа:аз пък след малко ровене намерих това http://www.tempes.com/даже от емуле свалих кракната версия че му искат 30тина $ иначедовечера ще има тестове с Нокията
Коментар
-
ici написа:kalata8 написа:Да и мен ме интересува с какво са мерени да пробвам и на мойто покет пцИначе само замерих от 0-70 за 20 секунди, че няма възможност за повече
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Пробвах я и работи :P Само не видях от къде го взимаш "G"-то?И не се ориентирах как можеш да мериш обиколкаBO написа:Иначе само замерих от 0-70 за 20 секунди, че няма възможност за повече
Коментар
-
ici написа:BO написа:Пробвах я и работи :P Само не видях от къде го взимаш "G"-то?И не се ориентирах как можеш да мериш обиколкаBO написа:Иначе само замерих от 0-70 за 20 секунди, че няма възможност за повечеИначе за времето - ами в задръстване не можах да направя по-добро
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ici написа:zarcov написа:Качи го някаде другаде и пусни линк. Да видим тея бързи италянки!>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
ivo098 написа:хмм а подобни програми има ли за Win XP, все пак има bluetooth GPS устройства и с лаптоп може да стане също работата, след като има за Windows Mobile и за Symbian трябва да има и за XP..
Коментар
-
Колеги, за телефони с Уиндоус Мобайл 6 изтеглете най-новата версия от сайта http://maxqdata.com/downloads.htmИначе не излизат коректно разпечатките и графиките.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар