Точно!Иначе 130 на втора и то на газ...доооооста нереално ми се струва...да не е било на трета? А и тая латиница ми се струва доста нереална
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 1.8 16V & Ауди тт
Collapse
X
-
zarcov написа:Лелелеле ясна е работата гонили са се само че пича с аудито не е разбрал. А за 130 на втора ме съмнява, аз на пунтото съм правил 120 и изключва!
Коментар
-
MrElectro написа:zarcov написа:Лелелеле ясна е работата гонили са се само че пича с аудито не е разбрал. А за 130 на втора ме съмнява, аз на пунтото съм правил 120 и изключва!ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
който иска да вярва които иска да не вярва! тъй като аз се блъскам постоянно със тъй наречените ДВГ искате да ме убедите, че колата не върви 130 на втора на газ-на газ. на бензин изключва на 6600, а на газ можете ли да ми кажете или да помислете дали ще изключи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
е то ако беше така секии на гас щеше да се дърпаа ...... ама както и да е .. не ми се спории няма смисъл да се драчим и да разваляме темата на колегатаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
bikerboy какво значение има, че дигаш 130 на газ на втора. Не мога да разбера защо отдавате толкова голямо значение на това колко вдигаш на 2, 3 и т.н. Не отричам че има значение, но не се гледа само това колко правиш на втора. Ти може и 200 да направиш ако искаш, ама ще ги правиш 10 минути. Alfa Lancia izgonen каква ти е алфата, щото ми се струва че трябва да е 2.0 нагоре или с турбо, че да биеш тт-то.
Коментар
-
bikerboy написа:които иска да вярва които иска да не вярва! таи като аз се бласкам постоянно сас таи наре4ените ДВГ и скате да ме обедите 4е колата не варви 130 на 2-ра на газ-на газ.на бензин изключва на 6600,а на газ можете ли да ми кажете или да помислете дали ще изключи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар