мии нзЗзз колега ама брао за машинката предполагам както знаиииш аз карах такова и съм мн доволен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 1.6 16V vs. BMW 2.0, 150 hp.
Collapse
X
-
Ставаше дума за колегата от Ботевград, но за пробата и идеята също важи и за теб :D Виж,че изпуска старта ме навежда на мисълта че на старта момчето с Голф-а се окопава яко - на този мотор това не му е проблем! А отделно и твойто Браво си върви явно близко до заводските показатели и ето и изненадата - все пак до 100 км/ч разликата е около 1 сек. и много лесно се губи. Пробвайте нещо от летящ старт 50-60 км/ч ще е интересно
Коментар
-
И аз съм много доволен от бравото.Знам за твоето чел съм из форума за подвизите му и ми става смешно от някои коментари от сорта на ма тва е невъзможно за браво 1.6 като въобще не знаят за ко става на въпрос ама карай.За ускорението до 100 си го засичах и се върти около 9.1-9.3 а 400м треа да ги зема за около 16.5 щот на голфа му дават 16.7 пък аз съм поне с кола пред него.На голфа са му много къси 1ва(до 40 и нещо) и 2ра(до към 80), а и доста върти гуми и може би за тва да му дърпам в началото.1-2 старта му бяха с вкл ЕСП и не можеше да врътне така ама пак резултата си беше същия.За летящ старт няма смисъл щот ще ме отнесе като бръмбар сламка.fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Grisha_bravo написа:мии нзЗзз колега ама брао за машинката предполагам както знаиииш аз карах такова и съм мн доволенfiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
!
war_hawk написа:Grisha_bravo написа:мии нзЗзз колега ама брао за машинката предполагам както знаиииш аз карах такова и съм мн доволенEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
За пича с голфа не го знам кой е.Пуснах една тема в тунинг.бг/форум за 1.6 16V с/у 4-ка ТДИ 110 к.с. и този ми писа че негов приятел бил с такъв голф и можел да уреди гонка, ама беше много надъхан щото няколко пъти ми споменава как щял да ме отвее оня пич.Ако го разбера кой е ще пиша.Каза че ходели на лукойла на излизане от Варна към Шумен.fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
biker_81 написа:С тез 9 секундни 1,6 бравота се уляхте вече,май целия форум е с пипани в Италия бравота ,и бмвто като вдига на 1 ва 40 и на втора 80 да не би бравото да вдига много повече на 1 ва и 2раfiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Ясно защо биеш Голф-а ЕСП-то направо му ебава мамата и бие муцуната у земята Правете старт без ЕСП с хубави гуми и нека пича си опознае колата А като сметнем и грешката и пренавиването ти при засичане 0-100 км/ч си идва на място че браво-то ти върви много близко до заводските си данни-похвално е и си познаваш колата! А 16,5 забрави да ги дадеш на писта и с измервателнатехника
Коментар
-
Колегата Tie ме е изпреварил,но наистина 16.5 за 1/4 миля трябва бая парици(безсмислени) да налееш в 1.6 за да го стигнеш това време,т.е. трябва ти мощност не по-малка от 145-150 коня,а нали не си мислиш че може да се постигне с един "прост" чип ?Тоя пич в тунинг форума да не е "golf_1" случайно?Ако е същия ние си имахме тука русенската група едно заяждане че и до бой безмалко щеше да се стигне.Пак същите работи - гоУф 4 1.9 тди чипосан 160 коня,мноу върял щал да на бие тука италиянските макарони,пари слага,ама като му изкарах мойта Дедра и Павлин Алфата и оня се покри и нищо повече не написа.Както те посъветваха и колегите не се занимавай с него П.П.Между другото темата беше за гонка с БМВ,не с гоуф,ама нейсе.Ей мечтатели,колко върви едно Браво 1.6,ами то е ясно че повече от 1.4 и от 1.2,ама до там.Има далеч по-вървящи италиянки за изтъкване,не си мислете че карате самолетиPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Ей мечтатели,колко върви едно Браво 1.6,ами то е ясно че повече от 1.4 и от 1.2,ама до там.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
!
И аз това с 16.5 сек нещо немога да го приема! Наистина може да върви много до 100 ама нзз. Малко ми се струва прекалено ниско време. Колеги, незнам до колко на другите бравотата 1,6 вървят. Но за на Гришата може да питате цяла Варна и малка част от Добрич Те знаят за какво става дума. Няма смисъл да обяснявам вече защото се изтърка. Бравото за съжаление е бракувано и неможе да докаже каквото и да било. А за пича с дизела от Варна ако го намерим кой е ще му пуснем Тео с алфата първоEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар