Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат браво 1.6 16V vs. BMW 2.0, 150 hp.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

как се казва пича с баварката
    fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

nikolov-1.6_v16 написа:
      как се казва пича с баварката
      коииии от сичките
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

бравото са го изкарали от бокса ии сега пак обикаля из Варна
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +

Коментар

Колеги да ви се похваля, че най-после въпросната гонка се състоя между фиатчето и голфа и резултатите бяха плачевни за голфчето. От 7 старта и 7-те му сипах стабилно и то с големия черпак, като в зависимост от това какъв е моя старт(щот имаше няколко, от които имаше какво да се иска като много пилене на 1-ва или рано включване на 2-ра докато буксувам),НО в крайна сметка на 400м нещата стояха от 1 до 2 коли разлика между мен и голфа.Има една подробност, че голфчето е със зимни гуми, ама не знам указва ли такова голямо влияние това.За "реалистите" мога да кажа само, че и аз си мислех, че при хубаво тръгване и от 2-те коли голфа ще бие, ама се указа, че не е точно така!
          fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
          volvo s40 1.9

Коментар

war_hawk написа:
            Колеги да ви се похваля, че най-после въпросната гонка се състоя между фиатчето и голфа и резултатите бяха плачевни за голфчето.От 7 старта и 7те му сипах стабилно и то с големия черпак като в зависимост от това какъв е моя старт(щот имаше няколко,от които имаше ко да се иска като много пилене на 1ва или рано вкл на 2ра докато буксувам),НО в крайна сметка на 400м нещата стояха от 1 до 2 коли разлика между мен и голфа.Има една подробност, че голфчето е със зимни гуми ама незнам указва ли такова голямо влияние това.За "реалистите" мога да кажа само, че и аз си мислех, че при хубаво тръгване и от 2те коли голфа ще бие ама се указа, че не е точно така!
            какъв двигател е голфа

Коментар

а и тряя почерпиш за победата :P

Коментар

Бил си ФВ мотор 2.0 ТДИ 140 к.с. ПД качен на Голф 5 Тука има нешо много съмнително, ако идваш понякога към София може да се рзаберем за "замерване" с МПС снабдено същия мотор. Пиши ако някой път си навит, иначе браво - така трябва да им се показва къде е истината

Коментар

Tie написа:
                  Бил си ФВ мотор 2.0 ТДИ 140 к.с. ПД качен на Голф 5 Тука има нешо много съмнително, ако идваш понякога към София може да се рзаберем за "замерване" с МПС снабдено същия мотор. Пиши ако някой път си навит, иначе браво - така трябва да им се показва къде е истината
                  колега не разбрах към кого се обърна ... в смисЪл за кого ставаше дума

Коментар

Колеги принципно на колко е прекЪсвача??? МоЙта си излиза извЪн скалата без никви грижи,и на бензин и на ГаЗ
                    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                      Колеги принципно на колко е прекЪсвача??? МоЙта си излиза извЪн скалата без никви грижи, и на бензин и на ГаЗ
                      в смисЪл ???

Коментар

смисЪл на колко тряя да ми е автоматичния прекЪсвач на оборотите, максималко допУстимите от компа
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

6800

Коментар

Grisha_bravo написа:
                            6800
                            На 7200 изключва заводския прекъсвач
                            forza la FIAT
                            http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Двигателят на голфа е 2.0 ТДИ 140к.с. Момчето дет кара голфа ми е личен приятел и тая гонка беше болна тема докато най-накрая не се състоя.Най-интересното е, че вече няма никакви подигравки за бравото, а даже напротив мислил да слага чип на голфа та да можел да ме бие Голям смях беше.Най-интересното ми беше, че в началото на всяка гонка му дърпам с към 2 коли, след което към 130 по моя скоростомер и 3та предавка почва мноого бавно да наваксва и като включа на 4та наваксването се увеличава като към 145-150км/ч ме подминава доста бързичко ама тва е доста след 400-ния метър.Единствената утеха, която му остана на човека е, че поне на 1000м щял да бие викам то оставаше и там да те бия.Интересното ми е какво е пипано на бравото,щот имам тука едно калкулаторче за 400м и според него трябва да е между 115 и 120к.с.
                              volvo s40 1.9

Коментар

Имам и клипчета ама не могат да се качат във Vbox i youtube иначе до сега да съм ги качил.
                                volvo s40 1.9

Коментар

Working...
                                X