първо ти звунах каза че няма връска с тоз номер незнам поради кви причини второ не съм се уплашил даии ми няква причина за да съм се уплашил ( ко като си с БМВ ) трето винаги мога да докажа че ми варви бравто четвурно не ме инт твоито мнение за моита кола !
Eх как си знаех че ще напишеш нещо такова Честно, не ми приличаше в началото на поредния клавиатурен рацер......... но уви Айде със здраве и РЕСПЕКТПП Нека само колеги да не прокраждаме нищо повече от адреналин м/у колите,живейте и се радвайте на сбъднатите си мечти каквато и да им е марката
ехххх ама и ти си мн голям извиняваи даже че говоря с тебе аз като човек ти казвам ти ми се праииш на интересен
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Айде недейте давайте генерални заключения.Клавиатурни рацери. Колега mladfen, аз бях с Гришата като ти звъня 2-пъти и казваше няма връзка с този номер.Така че не съди без да знаеш....Grisha_bravo помоли няакой модератор да заключи темата че отдавна отиде в канала. То от клаивиатурни състезатели и въображаеми гонки стана една........Айде със здраве!!!А на засегнатите, ще пиеме по-една бира За сметка на гришата
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
аз се засегнах.... ме ли да се присъединя за бирата
Тебе специално аз ще те почерпя!Ако искаш ела в склада ми ако не на срещата взема на срещата.Но при всички положения ще се Удавим от бира
преди да заключат темата само да добавя:при липса на връзка и тем подобни получавам винаги СМС с номера който ме е търсилЕто защо съм сигурен че никой не ми е звънял.............както и да е, след две седмици пак ще идвам във Варна и дано не се заключи темата че вече трябва да се откриемНяколко дни преди да дойда ще пиша пак
преди да заключат темата само да добавя:при липса на връзка и тем подобни получавам винаги СМС с номера който ме е търсилЕто защо съм сигурен че никой не ми е звънял.............както и да е, след две седмици пак ще идвам във Варна и дано не се заключи темата че вече трябва да се откриемНяколко дни преди да дойда ще пиша пак
Колега, нашите оператори неможе да им се има вяра. И аз имах известие чрез смс но сега го няма незнайно защо.Както и да е. Колегата няма кирия да се крие защото не залага пари, а се пуска винаги заради спорта. Дано другия път като дойдеш да се разберете нещо. За по-сигурно ще ти прати ЛС с номера си да му се обадиш евентуално ти Ако не за гонка то поне за бира.Айде ще те чакаме....
здравеите колеги ...... вапросното ми браво няма да се видии повече по пътиштата ..... блъснах се и штетите му са мн големи и за мн лев..... толкова бешии с него
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
здравеите колеги ...... вапросното ми браво няма да се видии повече по пътиштата ..... блъснах се и штетите му са мн големи и за мн лев..... толкова бешии с него
Споко бе мой недей да плачеш скоро може да имаш по добро.
то е ясно че няма да се цепя от форума .... ( ма бравото си беше веднъж)
а не искаш ли бартер за моито поне знаиш че мн бягаше
Коментар