Бравото го правя вечно мое след инвестициите които направих в него и състоянието което е в момента.Та ще слагам Турбо със сигурност.Който има предтстава кое е за предпочитане да казва.Аз съм на кантар за Турбо на 0.4 бара без да се пипа по двигателя и Баш Яката работа с пипането по двигателя.Интересува ме последствията какви са примерно след 20 000км защото аз едва ли ще мина повече с това Браво като се има предвид че почти не го карам.А и в момента е на ГАЗ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТУРБО на 0.4 бара или както си му е реда?
Collapse
X
-
Re: ТУРБО на 0.4 бара или както си му е реда?
BULLDOG написа:Бравото го правя вечно мое след инвестициите които направих в него и състоянието което е в момента.Та ще слагам Турбо със сигурност.Който има предтстава кое е за предпочитане да казва.Аз съм на кантар за Турбо на 0.4 бара без да се пипа по двигателя и Баш Яката работа с пипането по двигателя.Интересува ме последствията какви са примерно след 20 000км защото аз едва ли ще мина повече с това Браво като се има предвид че почти не го карам.А и в момента е на ГАЗ.
-
Колегата team го прави това без да бара уж на ниско налягане миналото лято и нещо не стана както трябва http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20304ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
johnfound написа:Остави си газта - ще имаш по-малко проблеми с детонациите и съответно повече допустимо налягане.Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
sUkI
BULLDOG написа:Спазарих двг 2.0 20в ТУРБО 220 коня.В събота отивам да го товаря.Оттам се сваля моя качва се този и се тунингова допълнително.
Коментар
-
Браво-то го карам само събота и неделя,имам други коли така или иначе.А като излезе след тунинга колата ще е с разкачена газ.Или ще минавам на газов инжекцион или ще забравя за газ,газаджията ще каже.Ама не мисля да спъвам допълнително колата с обикновената газова уредба.Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
BULLDOG написа:Спазарих двг 2.0 20в ТУРБО 220 коня.В събота отивам да го товаря.Оттам се сваля моя качва се този и се тунингова допълнително.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар