Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТУРБО на 0.4 бара или както си му е реда?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BULLDOG написа:
    Скоростната кутия е спукана.Мисля да оставя моята.Проблем ли ще е?С моите полуоски.
    Ами то ще трябва и с твоя съединител тогава и проблемите ще станат сериозни май! 186 НМ е момента на атмосверката срещу 310 на турбото - почти х 2. На турбото и съединителя /с обратно действие/ и кутията и полуоските и каретата са очевадно по здрави! По принцип ще движи, ама сигурно няма да държи Май се сещам от къде ама там не купиха ли ЕКУ-то и тубината? Внимавай - каквото и да потърсиш за този ДВГ все го няма и тези важни елементи са ти задължителни да ги имаш
    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Щял е да продава ЕКУ-то и турбото,ама клиента е искал да ги плаща разсрочено и е отпаднала сделката.
      Bravo 2.0 20V
      Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

O"k

Коментар

Ако скоростната кутия е само спукана,в смисъл няма други проблеми,не може ли да се завари и така да си спестиш евентуални проблеми с твоята?

Коментар

Колата се е движела с 250км и според него е намалил до 170 след което се е ударил почти странично е някаква Астра.При това положение полуоска,кутия всичко е зле.не ми се занимава после да търся.
            Bravo 2.0 20V

Коментар

BULLDOG написа:
              Колата се е движела с 250км и според него е намалил до 170 след което се е ударил почти странично е някаква Астра.При това положение полуоска,кутия всичко е зле.не ми се занимава после да търся.
              Какаво стана

Коментар

2000 20v turbo написа:
                BULLDOG написа:
                Какаво стана
                И в тунинг.бг замря темата,питам ама няма отговор!

Коментар

Браво-то е продадено.Вече съм с Ланча Либра.Синя :D
                  Bravo 2.0 20V

Коментар

ХАхахах мн шум и надъхване за нищо

Коментар

Никога не казвай никога ( особено за продаване ) :D
                      Fiat Tipo 2.0 GranTurismo

Коментар

Мотора, на който се кани колегата Булдог е във Варна продаден и ще се слага на Браво пак. Ама и там нещо замря проекта полираха всмукателния колектор боядисаха капака на клапаните и Тъй, че един ДВГ не може да избяга от орисията си-закани ли му се някой "Бравист" - там е :D

Коментар

След 3години откакто съм разкарал Бравото и съм се отдал на кожени салони,автоматици и мотоциклети сега си мисля за Типо 2.0 16V,ама като ги знам какви дрисни са...дилемата е тежка.
                          Bravo 2.0 20V

Коментар

Working...
                          X