v1per написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Като стана въпрос за каране направо ... (за Ivanko_RS :) )
Collapse
X
-
"съжелявам, че чак сега пиша... колата си я оправих и остана само да си пръсна предната броня и маската... има и още един проблем като отидах реглаж преден мост... десния амортисьор или шенкел е потдал с 1 градуст което е страшно много и преди това левия ми беше потдал пак и в момента колата са така: " / / " левия е с не повече от половин градуст, монтьора ми каза, че трябва да отида и да ми свалят амортисьора и да разширят дупките където се захваща за шенкела примерно с 2мм и от там той вече може да ми го нагласи... и няма да яде гуми и няма да ми дърпа на дясноо.... връщам се в бг след 5 дена надявам се всичко да се оправи и пак да си е старата палава красавица" написах общи приказки... тематаGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
Дааам, през нощта е страхотно да се кара по отсечката Виница-Скален манастир-Златни пясъци! Палиш, включваш на дълги, жица на сиди-то и газ! И аз подкрепям идеята, че това е варианта за състезания! Всеки може газ до прекъсвач направо! Таааа.... По това трасе и на сняг, а? Ей ся ви призовах.... На изобилен дъжд също е предизвикателство! Ама все пак умната (после русата)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар