Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто Мк2 - Да ги мерим тези коне.....ако ви стиска

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тва за ип-тата го надуших още след като видях единия с под 10 поста си хвали колата, и изведнъж идва още някъв с 1 пост които също му я хвали а уж нищо не знаел...ама викам ае да си правя пас ше има матрЯл за страниците с вицове :D
    F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

тази вечер елате на ОМV рожен ******************И тук както и на улицата даже има определени правила, спазвайте ги! Считайте се за предупреден... Модераторски екип на fiat-bg.org
      FIQT PUNTO GT

Коментар

neemo написа:
        тази вечер елате на ОМV рожен ******************И тук както и на улицата даже има определени правила, спазвайте ги! Считайте се за предупреден... Модераторски екип на fiat-bg.org
        E И к"во стана на ОМВ , РОЖЕН
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Емиии две на нула стана,за измисленото Пунто.На втората гонка два тролея разстояние му направих,но нека някой ако е бил снощи на рампата да разкаже..........че аз много ЛЪЖА ....
          FIQT PUNTO GT

Коментар

Извинявай колега, ама може ли толкова неграмотно да пишеш. Това 2-ве докато разбера че си имал предвид "две на нула" ... Ти 16 години имаш ли и книжка изобщо имаш ли. То ти личи от начина на писане. И да не мислиш че пасем трева всички. Кажи къде са ти магазините и как се казва фирмата ти - с удоволствие ще дойда да си взема нещо от твоите магазини, абсолютно сериозен съм. А относно това че си сирак - не е за хвалене и не виждам смисъл да го изтъкваш и искрено се надявам да не е вярно. Щеше да стане интересна тема - но трябва да благодариш на Peho, че те разкри, иначе на мен щеше да ми е кеф да се пооплетеш още малко в измислици. Отначало приех нещата с насмешка, но като помислих и ми стана жал за теб. И на кой си направил 2 тролея ратояние.EDIT: добре че си коригира поста, така се чете по нормално
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

A бе "neemo" приятелю , само ми кажи , ти пък на ОМВ Рожен , кога ходи с тази кола която разправяш , на кого по-точно направи два тролея разтояние ? Ти видя ли някой от форума там , или по-точно кой от форума те видя там , че това си ти? Не ми отговори и на въпроса за магазините си . Дай поне някакво клипче ! Нека и ние се порадваме на постиженията ти!
              .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

"neemo", Ела довечера на ОМВ бояна аз ще съм там, червено типо с 2 врати.

Коментар

"neemooooooo", Каде сиии, що не дойде снощи на Бояна.

Коментар

НЕМОЕЕ да дойде щот се е посрал
                    Bravo 2.0 20V
                    Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Много интересна тема тука .. Нееемо , брат , имаш ли засечено време на 400м като за начало или и с това се занимаваш отскоро и не си в час още ? А и не е зле да понаучиш нещо за фотографията , барем врътнеш едно-две клипчета .. за снимки не питам , може да се оправдаеш , че фокуса бяга от незнайната за тебе сила под капака

Коментар

!

Абе какво им става на тея хора бе? Първо беше един vr....cell сега neeemо. Били с турбота, и т.н. Кви са тези фалшиви фиати и въображаеми гонки?Май май, работата стана състезание между Клавиатурни рацери
                        EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                        Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                        ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                        Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Аз тоя neemo го чакам от 2 дни да се появи ама се е омазал яко с фекалии и го е срам да се появи явно.
                          Bravo 2.0 20V
                          Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

колеги защо му обръщате внимание на тоя дошъл е да дразни явно а иначе като прочетох темата си умрях от смях един да се прави на двама- луди всякакви

Коментар

че каде не брепопилях са от смях не че разбирам на двигатели ама тоя ма разби колко пати лъже за различни неща
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Абе къде изчезна тоя neemo щеше нещо стартове да праим Нещо се покри май

Коментар

Working...
                                X