Mais-по принцип сам мераклия да се пусна с пунто,понеже моито като го купих беше 1.2,но в последствие взех друг мотор сложих му вал и пипнахме с приятели тук там по скоростите,и наскоро му оправих документите в КАТ...и затова не сам го карал много много до сега, и си тарсех с някои да ги пуснем да видя как ще завьршим че ми е интересно,а те го приеха супер лично... Типо 2000 16v......попринцип съм навит,но дай да ги пуснем събота някаде, че през седмицата сам до касно на работа...
този NEEMO-ли е какав е му знам количката ,цяла Надежда говори за него,миналата седмица беше на ОМВ-Надежда,добре се реже но се прави на кисел и не казва какав мотор са му сложили с’’приятелчетата’’и щях да го понапляскам....иначе сам присаствал на рампата,когато би един Меган и една 318is, ...MAIS-Пускаите се
Буллдог нее за този форум ,постоянно псува,обижда и няма грам акал и образование...в много малко теми е компетентен,но това не му пречи да ръси постоянно и непрекаснато глупостите си навсякъде...с което само дразни.Неговото Bravo е най-великото и няма второ-ми ела до СОФИЯ бе дупе,Щом си мислиш че си най-голямата риба в морето... А сега за гонката...не се хваля че мойто варви атцки,просто имах желание да се саберем някаде да направим няколко старта,но явно има само едно сериозно момче(ZARCOV) ....а на другите им даи да киснат пред комп. и да се псуват
Аз бих казал,точно обратното.За което мога да приложа и необходимите документи."АКЪЛ" имам си мисля,ама за теб не съм сигурен.И не смятам да се дърпам с теб с Бравото.Сега съм на MG 16 TF 2004-ти набор.Ама то за теб кво са 160 коня ти все пак си с Пунто "пипано с приятелчетата" А относно компетентността всеки сам може да провери.Ама като зададе конкретен въпрос,не да се прери евентуално и хипотетично кой би дръпнал.Говоря за по сериозни неща,а и мисля не малко съвети съм дал и не само в този форум.Открито пак заявявам за Фиат Типо 1.6 и 1.4 и Браво 1.816V и 2.020Vза мен няма тайни.Казвам всичко старт,ускорение разход,слаби места...За Alfa GTV също има какво да кажа.
Mais-по принцип сам мераклия да се пусна с пунто,понеже моито като го купих беше 1.2,но в последствие взех друг мотор сложих му вал и пипнахме с приятели тук там по скоростите,и наскоро му оправих документите в КАТ...и затова не сам го карал много много до сега, и си тарсех с някои да ги пуснем да видя как ще завьршим че ми е интересно,а те го приеха супер лично... Типо 2000 16v......попринцип съм навит,но дай да ги пуснем събота някаде, че през седмицата сам до касно на работа...
Ми аз по принцип всеки петък събота и неделя съм на OMV бояна така,че когато и да дойдеш сигурно ще съм там,а в неделя 100%
този NEEMO-ли е какав е му знам количката ,цяла Надежда говори за него,миналата седмица беше на ОМВ-Надежда,добре се реже но се прави на кисел и не казва какав мотор са му сложили с’’приятелчетата’’и щях да го понапляскам....иначе сам присаствал на рампата,когато би един Меган и една 318is, ...MAIS-Пускаите се
Аз пък немога да разбера,Вие само направо ли можете да карате Досега нито един не е пуснал тема за реална гонка,т.е. по трасе.Обаче май и направо неможете да карате щото никой не е ходил на абажура да си засече време и да го постне,а или бъркам
Абе Bulldog ти голям професор ще доидеш.Аз трябва да погледна книгата за моят фиат да не си я писал ти ,парво се правеше на учителка по правопис(и аз пиша с грешки ,еле да ме напсуваш лично),после се заяждаше с момчето,сега и професор се искара....нама друг смешник като теб..... NEEMO-може и да е пич незнам,издразни ме че го питахме някои нещта за колата и той ни отряза,затова щеше да изяде някои ляв.. P.S.....вчера се поинтересувах и разбрах Че машината на НЕЕМО е 20V със спортен вал,редил си е скоростите(и затова се реже като мотор),комп. му е друг, и още куп глупости-казват че го е докарал кам 170 кончета
Абе Bulldog ти голям професор ще доидеш.Аз трябва да погледна книгата за моят фиат да не си я писал ти ,парво се правеше на учителка по правопис(и аз пиша с грешки ,еле да ме напсуваш лично),после се заяждаше с момчето,сега и професор се искара....нама друг смешник като теб..... NEEMO-може и да е пич незнам,издразни ме че го питахме някои нещта за колата и той ни отряза,затова щеше да изяде някои ляв.. P.S.....вчера се поинтересувах и разбрах Че машината на НЕЕМО е 20V със спортен вал,редил си е скоростите(и затова се реже като мотор),комп. му е друг, и още куп глупости-казват че го е докарал кам 170 кончета
К"во е това 20 В "пирятелю" петтак с по 4 клапана или четворка с по 5 клапана И как, всъщност кой вал е спортен колявовия вал ли или някой от разпределителните валове /щото 20 V моторите при, която и да е от горните конфигурации предполага 2 разпр. вала/ от тук следва въпроса що пък само единия разпределителен вал е спортен и по-точно кой всмукателния ли или изпускателния Това някаква нова рецепта за вадене на коне ли е p.s. Извинявам се може мотора да е в конфигурация - 10 цилиндъра с по 2 клапана Там вече става с един разпределителен вал NEEMO А УТОЧНИ СИ КАТЕГОРИЯТА БЕ ЧОВЕК, ЧЕ ВИЖ РАЗУЗНАВАНЕТО КВА НЕТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ ПОДАВА пък да се сверя и аз ако ти вляза в категорията мое се пробваме
....хахахахахахахахаха Добре. ще го напиша по друг начин,че вярно звучи несварзано :D ...това което знам е,че ПУНТОТО е 2000 кубика 20клапана 5-так,с два спортни вала(за валовете сам сигурен понеже чрез един общ познат се е здоби с тях),за скоростите (каде и как ги е наредил) и комп. (от каква кола е )нямам идея,най-добре той да каже...но определено се е получила доста добра зглобка....евала НЕЕМО
....хахахахахахахахаха Добре. ще го напиша по друг начин,че вярно звучи несварзано :D ...това което знам е,че ПУНТОТО е 2000 кубика 20клапана 5-так,с два спортни вала(за валовете сам сигурен понеже чрез един общ познат се е здоби с тях),за скоростите (каде и как ги е наредил) и комп. (от каква кола е )нямам идея,най-добре той да каже...но определено се е получила доста добра зглобка....евала НЕЕМО
Е..а го Тва ако е вярно NEEMO трябва да го патентова бе За тоя петтак в коша на Мареа и на Купе трудно се намира място тез фенове у Пунто ли са го сложили тоя мотор и за да не съм голословен :
Коментар