Здравеите фенчета на марката фиат...от доста време съм регистриран, но досега не съм писал или отварял темичка, но чета адски много и да ви кажа честно половината от този форум не са за тук(...тате им е оставил старото типо 1.6 и те взели та станали фиат фенове :D :D , а утре като се пенсионира ще им остави Голфа и ще станат фенчета на VW - Смешници ...А за тези които ще попитат какво пак сам карал аз - Първата ми кола беше Уно 1.1, втората пак Уно 1.3 турбо, после Пунто Турбо,...............А сега карам Фиат Пунто Мк2(Постарал съм се и смея да твърдя, че върви доста), и хвърлям ръкавицата на всички притежатели на Пунто след 2000 г. да си премерим кончетата......."Желая Ви успех"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто Мк2 - Да ги мерим тези коне.....ако ви стиска
Collapse
X
-
ето познатите хубавци, не знам какво помни историята, но да не започвам аз....първо това не е форум по правопис маиии....ти колега докато си киснал пред учебниците и си зубрил теория,и си събирал от закуски, аз вече съм имал кола, така че не ми се прави на интересен... бреиииии много сте надъхани пред комп.FIQT PUNTO GT
Коментар
-
.........
Буллдог не е за този форум, постоянно псува, обижда и няма грам акъл и образование...в много малко теми е компетентен, но това не му пречи да ръси постоянно и непрекъснато глупостите си навсякъде...с което само дразни. Неговото Bravo е най-великото и няма второ - ми ела до СОФИЯ бе дупе. Щом си мислиш, че си най-голямата риба в морето... А сега за гонката...не се хваля че мойто върви адски, просто имах желание да се съберем някъде да направим няколко старта, но явно има само едно сериозно момче(ZARCOV) ....а на другите им даи да киснат пред комп. и да се псуватFIQT PUNTO GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар