Залагайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
MG 160TF срещу Пунто HGT
Collapse
X
-
MG-то нема шанс. до 100км/ч пунтото е с повече от сек по-бързо и с около 20 к.с. отгоре.просто за сток коли, не знам за какво ги пускате тия теми - нема сми."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
!
BULLDOG написа:Абе 160 коня е МГ-то.Пунтото е 131.Не си в час явно.EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
BULLDOG написа:Абе 160 коня е МГ-то.Пунтото е 131.Не си в час явно."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
BULLDOG написа:Не ме предизвиквай.Казвам го учтиво засега.И без това си паднал не желая да те мачкам.Унизително е за мен.Ти с един елементарен пост не можеш да се оправиш,което ми говори много за теб и скромите ти възможности във всички области,дори и с жените.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
мотора е 1,8 турбо, 160к.с. на ровър. има и с мотор 1600 к.см. за койото първоначално мислех, че става въпрос."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар