Ако някъде около Бургас има такава апаратура и замерването е безплатно ще ида Горното клипче съм го правил, защото сина ми искаше, иначе ми е все тая
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16V 0-100
Collapse
X
-
mnpenchev
Ако има навити колеги от Бургас и района, може да саберем парици и да си вземем един http://www.gtechpro.com/rr.html и да си го ползваме.
Коментар
-
Valiosport написа:Скоро не се бях смял така А сега по темата имам типо 1.8 пълна инжекция с двата вала 110 коня и не съм правил 220 км/ч а вие как ги правите не знам най-добре някой който е вдигал 220 да снима километража и обортомера или да качи клип3.0CRD
Коментар
-
При 100 км/ч на километража GPS-а ми показва 95км/ч , но при 150км/ч GPS-а ми показва 142км/ч И аз по километраж съм вдигал 200км/ч :D но по показаните от мен данни по горе означава че скороста е не повече от 190км/чФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:При 100 км/ч на километража GPS-а ми показва 95км/ч , но при 150км/ч GPS-а ми показва 142км/ч И аз по километраж съм вдигал 200км/ч :D но по показаните от мен данни по горе означава че скороста е не повече от 190км/чOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Trojaneca написа:Valiosport написа:Скоро не се бях смял така А сега по темата имам типо 1.8 пълна инжекция с двата вала 110 коня и не съм правил 220 км/ч а вие как ги правите не знам най-добре някой който е вдигал 220 да снима километража и обортомера или да качи клипТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Здравейте Колеги! Аз с моето Сладурче съм стигал до 220км/ч но от шубе не съм ги потдържал... НО имам Чип и Филтър Абарт. Мой приятел си взе на скоро Браво с абсолютно същия двигател и каза че повече от 195км/ч не може...FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
На следващата среща искам да видя филтъра.Чипа е ясен.Избираш си време и място и тръгваме.Аз отзад с камерата.Не си правя майтап,ще взема стойката на камерата от бегачката.Бах тия самолети 1,6. При максимална скорост по каталог 184км как ги правите тези 200+км.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Trojaneca написа:Valiosport написа:Скоро не се бях смял така А сега по темата имам типо 1.8 пълна инжекция с двата вала 110 коня и не съм правил 220 км/ч а вие как ги правите не знам най-добре някой който е вдигал 220 да снима километража и обортомера или да качи клипFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
badmadafaka написа:HacKer4oy написа:...максимално съм стигал 215 на равен път с пътник до мен без багаж...
Коментар
-
badmadafaka написа:badmadafaka написа:HacKer4oy написа:...максимално съм стигал 215 на равен път с пътник до мен без багаж...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар