утре 6те заснема клипче с моето 1.6.филтара сам го бутнал направо на дросела.дано има ефект.сега се драпнах с голф 4 1.6.2 коли му взех.кажете с какво да го засека за да е най точно показаното.
fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Скоро не се бях смял така А сега по темата имам типо 1.8 пълна инжекция с двата вала 110 коня и не съм правил 220 км/ч а вие как ги правите не знам най-добре някой който е вдигал 220 да снима километража и обортомера или да качи клип
Скоро не се бях смял така А сега по темата имам типо 1.8 пълна инжекция с двата вала 110 коня и не съм правил 220 км/ч а вие как ги правите не знам най-добре някой който е вдигал 220 да снима километража и обортомера или да качи клип
И като снима километража, какво? Реалната скорост се проверява по GPS. Абсолютно-сигурен съм, че 220 по километраж, не са повече от 190.
При 100 км/ч на километража GPS-а ми показва 95км/ч , но при 150км/ч GPS-а ми показва 142км/ч И аз по километраж съм вдигал 200км/ч :D но по показаните от мен данни по горе означава че скороста е не повече от 190км/ч
При 100 км/ч на километража GPS-а ми показва 95км/ч , но при 150км/ч GPS-а ми показва 142км/ч И аз по километраж съм вдигал 200км/ч :D но по показаните от мен данни по горе означава че скороста е не повече от 190км/ч
Правилно.Тествам го постоянно.Според Гармина разликата е 8км.
И като снима километража, какво? Реалната скорост се проверява по GPS. Абсолютно-сигурен съм, че 220 по километраж, не са повече от 190.
Колега казах НЕ СЪМ ПРАВИЛ 220 км/ч Не си прочел както трябва
Здравейте Колеги! Аз с моето Сладурче съм стигал до 220км/ч но от шубе не съм ги потдържал... НО имам Чип и Филтър Абарт. Мой приятел си взе на скоро Браво с абсолютно същия двигател и каза че повече от 195км/ч не може...
FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
На следващата среща искам да видя филтъра.Чипа е ясен.Избираш си време и място и тръгваме.Аз отзад с камерата.Не си правя майтап,ще взема стойката на камерата от бегачката.Бах тия самолети 1,6. При максимална скорост по каталог 184км как ги правите тези 200+км.
Абсолютно съм съгласен с теб колега. Не Случайно мах. скорост на колите се замерва с GPS - ферарита, поршета....и т.н. и дори и на вейрона, ги засичат с GPS а не по показание на стрелката. Грешката която показва стрелката е пророрционална на скоростта т.е. колкото е по-голяма скоростта, толкова е по-голяма грешката. Другото което има значение е размера на гумите - ако гумите не отговарят на заводските данни, скоростомера може да отчита в зависимост по-голяма или по- малка скорост.
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
...максимално съм стигал 215 на равен път с пътник до мен без багаж...
колега без да се заяждам ще ти кажа, че за скорост от 215 км/ч ти трябват малко над 140 коня НА КОЛЕЛАТА с кола от типа на браво (тежест и въздушно съпротивление)... с човек до тебе (+ 80 кила грубо) съвсем минава бариерата на научната фантастика и направо отива в градския фолклор тая скорост която си цитирал...
...максимално съм стигал 215 на равен път с пътник до мен без багаж...
колега без да се заяждам ще ти кажа, че за скорост от 215 км/ч ти трябват малко над 140 коня НА КОЛЕЛАТА с кола от типа на браво (тежест и въздушно съпротивление)... с човек до тебе (+ 80 кила грубо) съвсем минава бариерата на научната фантастика и направо отива в градския фолклор тая скорост която си цитирал...
от другата тема дето с браво 1.6 летим с над 200
Защо да му трябва колата да е над 140 коня на колелата ... Просто му трябват по дълги скорости и вече може и да ги вдигне 215 както казва, но с тези къси скорости ... Един приятел има Брава 1.6 - 103 коня и каза, че това са пълни глупости, даже се чудя дали и Браво 1.8 GT - 113 коня ще ги вдигне ... 215 км/ч
То аз с Punto HGT се озорих до 210 - пък не знам как се правят с тия 1,6 Браво/Брава такива километри
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар