Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.6 16V 0-100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Значи викате щом е ГТ, е 1.8? А ако е 1.6 ГТ, значи е някакво супер рядко браво , 105 коня??? А какво означават тогава буквите ГТ , ако бравото е дизелово ?

Коментар

ogi28b написа:
      Значи викате щом е ГТ, е 1.8? А ако е 1.6 ГТ, значи е някакво супер рядко браво , 105 коня??? А какво означават тогава буквите ГТ , ако бравото е дизелово ?
      Ами има тд100гт и жтд105гт,те са със гт салон,кожения волан кожената ръчна по спортноите седалки това е разликата при дизеловите гт-та
      forza la FIAT
      http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

незнам кой какво каза за 2-ра и превъртанеама с мареата която купих скоро дето не смея да я ръчкам една маршрутка като ме засече не красна поляна на левия завой посока от овча купел към света троица ... в такива обороти я вкарах че не на 2-ра че неможа да стъпи на асвалта ми на 3-та превърте доволно верно че е мареа 1.6 16v ама има нещо общо с бравото 1.6 16v извинявам се че малко се отклонявам от темата и пиша за мареа иначе мисля скоро да пробвам какви са ми възможностите за 0-100 и да ги обявя
        Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
        Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

biker_81 написа:
          Предлагам на всички които с 1,6 са видели над 200 на километража си по равен път да си прегледат километража или фантазиите :D ,че много ще ни се смеят в голф форума вече.
          Изчетох цялата тема, ама тоя пост най-ми хареса :DЧел съм вече всякакви фантазии за колата - 220km/h, 6.7л/100 градско бензин. Няма да се изненадам ако утре някой каже, че неговото Браво 1.6 е полетяло :D .p.s. Аз пък в петък 15.08.2008, на магистрала "Тракия" изпреварих един Nissan Skyline GT. Каката дето го караше, така и не разбра, че я дръпнах :D
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

това е защото от скоростта си и се сторил като дъга ... предполагам че не си бил с по млако от 380-400 километра в час така че няма какво да се чудиш че не те е видяла
            Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

porosenoq написа:
              това е защото от скоростта си и се сторил като дъга ... предполагам че не си бил с по млако от 380-400 километра в час така че няма какво да се чудиш че не те е видяла
              Колега ,това беше ирония за Скайлайна!
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                porosenoq написа:
                колега ти да не мислиш че мойто не беше :D
                Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

porosenoq написа:
                  Predatorsi написа:
                  porosenoq написа:
                  колега ти да не мислиш че мойто не беше :D
                  Ясноооо!Сори ,колега!
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

няма проблем просто исках да потдържам доброто настроение с някоя друга шега .. ама сега като си я чета .. май имаш остнование да ме мислиш за някой объркал се вместо за някой с чувство за хумор :D :D важното в крайна сметка е да се посмееме
                    Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Хора решил съм да си взимам Браво 1.6 16в или 1.8 16в ГТ или Пунто ама да е 1.6 , кво мислите

Коментар

hwarang написа:
                        Хора решил съм да си взимам Браво 1.6 16в или 1.8 16в ГТ или Пунто ама да е 1.6 , кво мислите
                        Мисля ,че си сбъркал раздела и не си използвал търсачката ,за да видиш подробностите за съответните модели... Иначе са добри коли ,имам наблюдения върху Пунто Мк1 1.6 и е доста доволна колица ,върви доста прилично!

Коментар

взех си преди 3-4 месеца браво 1.6 16в 103. Понеже го взех от дупница и си го карах до ВТ на ход по магистралата София-Варна карах със средна скорост 180 километра ... 220 ги прави без никакъв проблем. Единствено небях сигурен в киолата поради простата причина,че небеше минавала през сервиз и незнаех в какво състояние е,сега съм си мн доволен от колата ... само от разхода на гориво НЕ !!!
                          Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Е ти карай със средна 180 и се надявай да не ти гори нищо...така не само бензин ще ти го гори, а и маслото ще намалява.
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Re:

tankista написа:
                              взех си преди 3-4 месеца браво 1.6 16в 103. Понеже го взех от дупница и си го карах до ВТ на ход по магистралата София-Варна карах със средна скорост 180 километра ... 220 ги прави без никакъв проблем. Единствено небях сигурен в киолата поради простата причина,че небеше минавала през сервиз и незнаех в какво състояние е,сега съм си мн доволен от колата ... само от разхода на гориво НЕ !!!
                              Че то това браво много върви бре ,шъ взема да си сменя купето с браво 1.6
                              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Баси и смешната тема.Отдавна не се бях смял толкова искрено.А най- смешното е че сите дето сте вдигали 200+ с 1.6 браво си вярвате Ама пък си е всело де.
                                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Working...
                                X