Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой кого?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

zarcov написа:
      Така или иначе едва ли ще има дръпка, защото аз на газ с един резервоар не мога да стигна до Пловдив :D :D :D
      че пунтото на газ ли ??
      ex Fiat Bravo GT

Коментар

Е виж мойта тема и ще разбереш какво се случва И на 400 и на 1000м нямаше да ме стигне, но нагоре вече след 180км/ч сигурно щеше да дръпне немската машина

Коментар

Е 36 е най-бавната 150 коньова кола която съм виждал, може да те бие само на звук.. А за коя е по-хубава- не е подходящо сравнението с 95год БМВ Е36 и 2001 год пунто, Ако вземеме БМВ 3ка от 2001 год( Е 46 купе) тогава вече можете на кажете дали пунтото е по хубаво.
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Не може да се сравняват 2-те коли, най-вече заради голямата ралика в цената според мен. То за много пари е лесно да направиш добра кола. При еднаква цена, FIAT винаги ще е по-добър от BMW, по всички показатели.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
              Не може да се сравняват 2-те коли, най-вече заради голямата ралика в цената според мен. То за много пари е лесно да направиш добра кола. При еднаква цена, FIAT винаги ще е по-добър от BMW, по всички показатели.
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

dikanio написа:
                . При еднаква цена, FIAT винаги ще е по-добър от BMW, по всички показатели.
                Със същата сила важи,че и в един клас,естествено и при голяма разлика в цената, БМВ винаги ще е по-добът от ФИАТ.

Коментар

Пунтака отнася тва БМВ
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

Working...
                  X